EdwinVogel 20 mei 2012 | |
Afgelopen vrijdagavond een topavond gehad bij De Smaeck van Spa. We kwamen er min of meer toevallig terecht en zijn de hele avond op een positieve manier verrast. Het eten was niet alleen kwalitatief heel goed, de bereiding was verrassend en zeer geslaagd. Daar werden heerlijke wijnen bij geschonken; de tips van de gastheer waren erop gericht om de juiste combinatie te vinden en niet om de duurste wijn te verkopen. De sfeer ten slotte was heel goed: informeel zonder overdreven amicaal te zijn. Kortom: absoluut de moeite waard! |
Fischer 23 februari 2012 | |
Men probeert haute cuisine na te bootsen, allen teveel rooksmaak, zalfjes en schuimpjes. Teveel geuren en smaken exploderen in je mond en maag waardoor deze minihapjes je tegen gaat staan. |
Henk van Gelder 31 oktober 2011 | |
Ook als je alleen groenten wil!
desmaeck 13 oktober 2011 | |
Wat er de laatste tijd in Makkinga gebeurd....ze gaan steeds beter koken. De keukenbrigade is echt geweldig en de bediening is vakbekwaam maar zeer ongedwongen. Ze hebben de juiste snaar te pakken. Ga zo door daar in het pitoreske Makkinga Zuid Oost Friesland. |
wijngaart 16 juli 2011 | |
Gisteren hebben we fantastisch gegeten in Makkinga! De gerechten waren mooi, lekker en zeer smaakvol. De bijpassende wijnen waren een genot bij de gerechten. Aan het einde van de avond is er zelfs een thuisbezorgservice zodat de gasten niet met de rem hoeven te genieten van de wijnen, maar veilig thuisgebracht worden met eigen auto! Ik ga snel nog eens! |
lidwienh 17 juni 2011 | |
Wat een geweldig restaurant! We hadden het uit en thuis menu. Vier gangen inclusief bijpassende wijnen, koffie/thee voor 60 euro. Elk gerecht zag er geweldig uit, was verrassend en zeer smaakvol. We zijn de hele avond in de watten gelegd. Absoluut een restaurant om te onthouden. |
ienskarel 5 mei 2011 | |
Mooi oud pand en een prima en verzorgde bediening. Het verrassingsmenu was door de heerlijke combinaties van zoet tot zuur zeer de moeite waard. Een aanrader. |
lucy van wijk 17 november 2010 | |
wij rijden 200 km heen en weer terug om heerlijk te genieten en het engeltje over je tong te laten springen bij al die heerlijke gerechten van Wim, het is telkens weer een verrassing en dat maakt het zo heerlijk en de moeite waard.
stee240303 30 oktober 2010 | |
Eten in de Smaeck van Spa is steeds weer een feestje. Afgelopen vrijdag was een wild-, wijn- en spijsavond georganiseerd. Een prachtig vijfgangen menu met bijpassende wijnen voor een zeer redelijke prijs. De bediening onder leiding van Particia is zeer gastvrij. Wim kookt de sterren van de hemel. Makkinga ligt voor velen niet om de hoek, maar als men in de buurt is het omrijden meer dan waard.
arolizo 23 juni 2010 | |
Na een dagje touren door Friesland restaurant gezocht in klein dorpje en bij deze top tent uitgekomen. Je wordt als gast ontvangen. De koppeling van de kaart aan lokale producten is positief. Kwaliteit van eten, entourage en service zijn uitstekend en de prijs is best te doen. Daarbij ook nog aan leuke brink liggend. |
Geef zelf je mening over Restaurant Smaeck van Spa