Restaurant Smaeck van Spa over zichzelf

Op de grens van Friesland en Drenthe, in het hart van Makkinga wacht u aan de Brink een hartelijk en warm onthaal. Het nostalgische pand uit 1789 en de persoonlijke benadering door gastvrouw Patricia Spa getuigen hier van fijn gastheerschap. En natuurlijk wordt er verrast met verschillende smaakstijlen, een kunst die Wim Spa machtig is.

KeukenFrans, Hollands, Vegetarisch, Regionaal & Biologisch
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

Henk van Gelder Henk van Gelder 31 oktober 2011

Ook als je alleen groenten wil!
Wim Spa speelt mooi in op de Dorpstuin die sinds een jaar in Makkinga door enthousiaste bewoners is opgezet. 's Morgens haalt hij zelf verse groenten uit de tuin die 200 meter verderop ligt en 's avonds kunnen de gasten genieten. Met z'n vieren wilden we puur vegetarisch eten en gaven dit bij het reserveren door. We kregen een heerlijk verassingsmenu zonder vlees of vis: uitstekend.

desmaeck desmaeck 13 oktober 2011

Wat er de laatste tijd in Makkinga gebeurd....ze gaan steeds beter koken. De keukenbrigade is echt geweldig en de bediening is vakbekwaam maar zeer ongedwongen. Ze hebben de juiste snaar te pakken. Ga zo door daar in het pitoreske Makkinga Zuid Oost Friesland.

wijngaart wijngaart 16 juli 2011

Gisteren hebben we fantastisch gegeten in Makkinga! De gerechten waren mooi, lekker en zeer smaakvol. De bijpassende wijnen waren een genot bij de gerechten. Aan het einde van de avond is er zelfs een thuisbezorgservice zodat de gasten niet met de rem hoeven te genieten van de wijnen, maar veilig thuisgebracht worden met eigen auto! Ik ga snel nog eens!

lidwienh lidwienh 17 juni 2011

Wat een geweldig restaurant! We hadden het uit en thuis menu. Vier gangen inclusief bijpassende wijnen, koffie/thee voor 60 euro. Elk gerecht zag er geweldig uit, was verrassend en zeer smaakvol. We zijn de hele avond in de watten gelegd. Absoluut een restaurant om te onthouden.

ienskarel ienskarel 5 mei 2011

Mooi oud pand en een prima en verzorgde bediening. Het verrassingsmenu was door de heerlijke combinaties van zoet tot zuur zeer de moeite waard. Een aanrader.

Geef zelf je mening over Restaurant Smaeck van Spa

LunchDiner