| Keuken | Internationaal |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
Keijser 19 mei 2012 | |
Ik weet gewoon niet waar ik moet beginnen. Wij logeerden hier in de zomer van 2011, wat een ramp! Het avondeten was vreselijk slecht: onsmakelijk, ondefineerbaar en duur, het ontbijtbuffet was ietsje beter. Van de rookwet hebben ze hier ook nog nooit gehoord, in het hele hotel wordt door de medewerkers (!!!!) gerookt, dus ook in het restaurantgedeelte. Smakelijk eten! De inrichting is erg kitsch, heb nog nooit zoveel prullaria bij elkaar gezien, je moet er van houden. Het is bloedzonde dat er zo'n slecht hotel-restaurant op zo'n mooie locatie zit. |
johan1 8 januari 2012 | |
Kennelijk is er iets gebeurd de laatste twee weken. Gisteren hebben we hier met een flinke groep (40 man) een buffet gegeten. Alhoewel er verbeterpunten zijn, de gebakken aardappelen zijn wat vettig, de bloemkool was net te lang gekookt, de saté werd te laat neergezet, de desserts waren fabrieksdesserts, vond ik het als nogal-niet-liefhebber van buffetdiners en gezien de commentaren van afgelopen kerst zeker niet slecht. Mede gezien de lage prijs. Ga zo door met het verbeteren van het product ! |
Mayday 28 december 2011 | |
2e kerstdag jl. hebben wij samen met onze vrienden een kerstdiner genuttigd bij u in het hotel “Dalzicht” voor de eerste keer.
Nijverdaller 27 december 2011 | |
Zo jammer van een restaurant op zo’n mooie locatie. Kerstbuffet gehad (eerste kerstdag om 7uur) waarvan ik eigenlijk had willen weglopen. Helaas konden we dit uit fatsoen tegenover Oma dit niet maken. Het ergste was nog dat ze het zelf niet zien maar wel de rekening halveerden. Ik heb mijn klacht met naam en adres achter gelaten bij de receptie. Misschien doen ze er iets mee wat ik echter te zeerste betwijfel. |
Hendrikdewit 10 juli 2011 | |
afgelopen week heerlijk gegeten Bij Dalzicht in nijverdal.
Geef zelf je mening over Dalzicht