Tip gekregen over een italiaan in markelo.... zou lekker en echt goed zijn.... en het klopte, verrassend lekker eten. Goede waliteit, niet goedkoop maar moeite waard om eens te proberen!
Heerlijk gegeten afgelopen zaterdagavond met grote groep bij Il Campanile. Straalt een echte Italiaanse sfeer uit. Ondanks grote groep hele attente bediening, met voor iedereen aandacht. Eten deed mij direct verlangen naar bella Italia. Doen!
Prettige atmosfeer, ruim opgezet, muziek blijft aangenaam op de achtergrond. Bijzonder attente en vriendelijke bediening. Eten is van goede kwaliteit. Niet goedkoop, maar ook weer niet buitensporig duur. We komen zeker terug.
Hollandse krenterigheid: als je een glaasje kraanwater bij je bier bestelt gaan ze moeilijk doen. Het eten is niet slecht. Niemand kan je adviseren over de wijnkaart, hoewel daar niet meer dan zeven of acht flessen opstaan. De wijn is trouwens veel te duur. Ik ga liever ergens anders eten.