KeukenEetcafé

hessel12 hessel12 19 juni 2011

Centraal aan de Markt van Eindhoven gelegen bruin ingericht café-restaurant met een overzichtelijke kaart. Wij lunchen hier altijd voordat we Guus Meeuwis bezoeken. Gisteren met mijn schoonouders geweest en was weer erg lekker. Mijn schoonvader kan niet tegen kaas en bestelde dus een uitsmijter met ham. Hij kreeg echter een uitsmijter met kaas en ham. Hierop werd door de dienstdoende serveerster prima geanticipeerd en mijn schoonvader kreeg na niet lang wachten alsnog een uitsmijter zonder kaas. Helemaal blij verrast waren wij toen we bij het afrekenen te horen kregen dat we één kop koffie van het huis kregen.
Kijk, zo hoort dat. Dàn begrijp je hoe horeca werkt. Publiek, tot volgend jaar!

Mjammie Mjammie 31 januari 2009

Kunnen ons totaal niet vinden in onderstaande recensie; wat hebben wij een heerlijke dagschotel gegeten. Goed bereid, met een zeer ruime hoeveelheid garnering... wij kregen het geen van allen op. Goede prijs/kwaliteitverhouding en een ontspannen sfeer; vriendelijke bediening. Wij komen zeker terug!

Proever19364 Proever19364 19 mei 2008

Weliswaar leuk gelegen aan de markt, is dit eetcafe na de laatste reaties blijkbaar verschrikkelijk verslechterd...

Het duurde erg lang voordat wij ons voorgerecht geserveerd kregen. Nadat we er iets van gezegd hadden, duurde het nog geruime tijd. Dit werd overigens wel goed gemaakt door een drankje van het huis.

Toen we eenmaal het hoofdgerecht kregen, waren we blij dat we een voorgerecht hadden genomen want de hoeveelheid sate en frietjes waren echt karig.

Aan het tafeltje naast ons, had een gast zo'n verbrande roerbakschotel gekregen dat wij, ondanks dat het erg donker was in de zaak de verbrande korstjes konden zien. Het aanbod dat zij kreeg: een nieuw gerecht terwijl de anderen aan haar tafel alles al op hadden.

Ondertussen liet een serveerster nog flesje drinken vallen. In plaats van een excuus giebelde ze naar de bar dat dat haar eerste keer was....

Al met al geen eetcafe om naar terug te keren.

Proever47394 Proever47394 14 juli 2006

We hebben erg lekker gegeten bij dit gezellige eetcafe. De spareribs waren echt superlekker, de dagschotel was niet zo bijzonder. Bovendien was het jammer dat de bediening ons door een foutje pas laat opmerkte, maar na uitleg was de ergernis hierover weg. Echt een aanrader als je gezellig en goed, en niet al te duur wilt eten!

Geef zelf je mening over Eetcafé Publiek