| Keuken | Eetcafé |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
hessel12 19 juni 2011 | |
Centraal aan de Markt van Eindhoven gelegen bruin ingericht café-restaurant met een overzichtelijke kaart. Wij lunchen hier altijd voordat we Guus Meeuwis bezoeken. Gisteren met mijn schoonouders geweest en was weer erg lekker. Mijn schoonvader kan niet tegen kaas en bestelde dus een uitsmijter met ham. Hij kreeg echter een uitsmijter met kaas en ham. Hierop werd door de dienstdoende serveerster prima geanticipeerd en mijn schoonvader kreeg na niet lang wachten alsnog een uitsmijter zonder kaas. Helemaal blij verrast waren wij toen we bij het afrekenen te horen kregen dat we één kop koffie van het huis kregen.
Mjammie 31 januari 2009 | |
Kunnen ons totaal niet vinden in onderstaande recensie; wat hebben wij een heerlijke dagschotel gegeten. Goed bereid, met een zeer ruime hoeveelheid garnering... wij kregen het geen van allen op. Goede prijs/kwaliteitverhouding en een ontspannen sfeer; vriendelijke bediening. Wij komen zeker terug! |
Proever19364 19 mei 2008 | |
Weliswaar leuk gelegen aan de markt, is dit eetcafe na de laatste reaties blijkbaar verschrikkelijk verslechterd...
Proever47394 14 juli 2006 | |
We hebben erg lekker gegeten bij dit gezellige eetcafe. De spareribs waren echt superlekker, de dagschotel was niet zo bijzonder. Bovendien was het jammer dat de bediening ons door een foutje pas laat opmerkte, maar na uitleg was de ergernis hierover weg. Echt een aanrader als je gezellig en goed, en niet al te duur wilt eten! |
Geef zelf je mening over Eetcafé Publiek