Hier ontbreekt het zeker niet aan stijl! ‘Het decor is altijd al een succes geweest.’ Niet alleen aan de inrichting is gedacht, ook aan ‘de opmaak van de borden’. De menukaart is ‘soms wat beperkt’ maar biedt wel ‘gedurfde combinaties’, die er bovendien erg mooi uitzien. De smaak van de gerechten is af en toe ‘iets minder’, maar ‘de porties zijn royaal te noemen’ en ‘je krijgt passend wijnadvies’. Dan is de balans toch weer opgemaakt!?
Al jaren komen we bij restaurant de wagenmaker de kwaliteit is er alleen maar op vooruit gegaan. We kozen dit keer voor Een salade met geitenkaas en gerookte zalm met garnalen. Alles was vers en smaakte prima. Begeleid door een wij arrangement is dit een aanrader. Het hoofdgerecht bestond uit gebakken Zalm met een frisse saus en een rib eye die superzacht was. Het nagerecht was een taart van Dunya. De wagenmaker is een aanrader wie eens gezellig avondje wil gaan eten in een ongedwongen sfeer. Hier wordt de fles water voor je neergezet en niet berekend. De bediening is geruisloos aanwezig en zo hoort dat ook.
Wij hebben vaker gegeten in de Wagenmaker. Nu maar weer eens proberen met de nieuwe eigenaren. De entourage blijft geweldig, daar zal het niet aan liggen. Wij zijn met z'n zessen hier geweest en hebben een gezellige avond gehad. Dat lag trouwens niet aan het eten dat vonden wij van mindere kwaliteit. De ossenhaas was kraak en smaakloos het zelfde gold eigenlijk ook voor de geserveerde garnituren. De wijn was gewoon goed en passend. Voor ons geen tweede bezoekje meer.
Heel leuk restaurant ziet er allemaal zeer verzorgd uit zowel wat betreft inrichting als opmaak van de borden.Het eten is van prima kwaliteit en ruim voldoende.Ook voor wat betreft het wijnadvies bij ieder gerecht wordt alles prima verteld en een goed advies gegeven. Zeer zeker een aanrader.
Prima kleinschalig restaurant met een gevarieerd keuzemenu en afwisseling van gerechten.( voor ieder wat wils) Het eten wordt met zorg bereid, de porties zijn royaal te noemen en de bereiding oogt mooi op het bord. Er is aandacht voor de gerechten.
Een passend wijnadvies voor bij de gerechten is eveneens voor handen met uitleg over land en streek.
Wat erg belangrijk is ( vinden wij) dat er veel zorg voor details is aan tafel ( genoeg brood, hapje vooraf etc etc) en dat er aandacht aan de gast wordt besteed en dit van ontvangst tot het vertrek. Het geeft het gevoel dat je een avondje echt uit bent en je voelt je ook welkom in het restaurent.
Bovendien is de prijs kwaliteit gewoon in orde.
In de zomer kun je lekker buiten eten op het terras.
Meerdere malen bezocht. Zeer goed eten. Een wisselende kaart met onveranderd van zeer goed tot heeeerlijke gerechten. Veel aandacht voor de samenstelling van de gerechten en afstemming van de gebruikte ingredienten. Afstemming van de gangen in de menu\'s ook perfect. De kok begrijpt hoe om te gaan met combinatie van smaken. Een amuse geeft net dat beetje extra: goed idee! Ook op vegetarisch gebied prima.
Aan bediening wordt helaas minder aandacht besteed. In ca. de helft van de gevallen dat wij zijn geweest te weinig bediening voor het aanwezige publiek en bovendien af en toe wel heel junior en onervaren. Vooral gezien de hoge kwaliteit van alle overige aspecten zeer verbazingwekkend. Toch... het eten is zo goed, dat we blijven terugkomen.