damien1 25 mei 2012 | |
Sfeer is goed, het is een fijn restaurant, het eten was normaal maar niet heel speciaal. Verder is de bediening wel vriendelijk. Leuk restaurant, en is voor herhaling vatbaar. |
Peerkens 28 maart 2011 | |
Op het eten is weinig aan te merken, maar wil je rustig eten, mijd dan de avonden met live muziek. Die is knalhard! |
blikopener 26 februari 2011 | |
Enige tijd geleden op een donderdagavond wezen eten. Jammer dat wij de enige gasten waren, terwijl wij om 19.00 uur binnen kwamen. Gevolg was dat elke sfeer ontbrak en dat we het gevoel kregen dat men ons, na het eten, graag zag vertrekken. De verlichting van de zaak werd nog tijdens de maaltijd (deels) gedoofd. De kwaliteit van het eten (een Indonesische rijsttafel) kwam niet boven het gemiddelde uit. Het was wel veel.
jpdcossee 24 juli 2010 | |
Heerlijk eten,mensen zijn vriendelijk en
Tubab 1 maart 2009 | |
Indonesia was bij mij bekend als een bijzonder sfeervol restaurant, waar je heerlijk kon eten.
Proever50778 3 september 2006 | |
ik kom hier erg graag, zowel het wokken als a la carte is gewoon heel erg lekker. het liefste ga ik wokken. vriendelijke mensen en een gezellige sfeer. ga het gewoon eens proberen. |
Proever537 21 april 2006 | |
Lia Hu heeft het goed voor elkaar. Attente bediening en vooral heerlijke verse wokgerechten, waarbij ook nog steeds a la carte gegeten kan worden. Kortom, wie van lekker eten en in het weekend van gezelligheid houdt (live-muziek aanwezig) moet afreizen naar Indonesia! Overigens goede prijs/kwaliteitverhouding! |
Geef zelf je mening over Wokrestaurant Indonesia De Grote Muur