| Keuken | Thais |
| Huiswijn per fles | €15.75 |
| Huiswijn per glas | €3.25 |
| Openingstijden | 16.00-22.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
anflex 6 november 2011 | |
ik heb drie keer eten gehaald bij dit thaise restaurant als je binnen komt lijkt het wel op een culinaire frans restaurant.
Bitstomper 7 mei 2011 | |
Een van de zeer weinige restuarants in Purmerend met kwaliteit. Heerlijk gegeten. Wel iets duurder dan andere resturants maar je krijgt wel waar voor je geld. Zeer vriendelijke, persoonlijke bediening |
marianv 3 oktober 2010 | |
Afgelopen donderdagavond van allerlei thaise hapjes genoten. Prachtig ingericht sfeervol restaurant. Jammer genoeg waren we bijna de enige gasten. Onbegrijpelijk want het eten was erg goed en origineel thais. Bediening zeer persoonlijk en attent. Erg leuk was het gerecht waarbij je zelf de ingredienten in een ?-blad moest vullen en opeten. Is voor herhaling vatbaar en in Purmerend een onderscheidend restaurant. |
indo 30 december 2009 | |
Gisteren voor het eerst gegeten in dit smaakvol ingericht restaurant met een uiterst vriendelijke bediening. ook met een rolstoel ben je hier van harte welkom. Het eten was echt een smaak sensatie en prima in balans. Kortom hier kom ik zeker terug. Ron&Ellen Landsmeer |
WeLikeToEat 8 november 2009 | |
Het eten is hier altijd erg goed, beter dan andere Thaise restaurants in de omgeving. De gerechten zijn goed op smaak en je merkt dat er met verse ingredienten gewerkt wordt. De sfeer is ook goed. Frisse inrichting, fijne achtergrondmuziek en vriendelijke bediening.
Geef zelf je mening over Arissa Classic Thai Restaurant