| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
25 recensies
Ik ben hier al minimaal 10 keer geweest en het is altijd goed. De bediening is altijd vrolijk en vriendelijk. Het eten is prima, precies zoals Japans eten hoort te zijn. Af en toe zit er iets te veel saus bij de warme gerechtjes, maar het stoort niet. De vis op de sushi is vers en dat proef je gelijk. De rijst van de sushi is precies goed, niet te hard maar ook niet te zacht dat het uit elkaar valt. Zij bezorgen ook sushi en dat wordt dat koel gehouden met een icepack. Het decor is erg mooi, het geeft een donkere warme sfeer. De samoerai-outfit die in het midden van het restaurant staat is ook erg gaaf.
Gegeten op: 3 maart 2013.Ik ben al jaren vaste gast bij Soya. Het enige nadeel is dat het restaurant niet latex vrij is en ik hier niet meer kan eten. Ik hoop dat Soya toch latex vrij zal worden! Ik eet hier het liefst Sushi.
Gegeten op: 1 maart 2013.
Ik denk dat ik iets teveel ervan had verwacht , maar er stonden zeker heerlijke dingen op het menu.
Bediening was erg vriendelijk , het is een knus donker gezellig restaurantje en het is zeker voor herhaling vatbaar.
De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.
Hier "all you can eat" gegeten. Soya heeft het voor elkaar gekregen om sushi op te dienen die nog slechter is dan van de supermarkt. Koud en droog. Het lekkerste van de kaart was de Wagyu, echter moesten we hier nog fors (€30) voor bijbetalen. De warme vlees en garnaalgerechten waren oke. Een goede japanner om naar uit eten te gaan als je niet van vis houdt. Trek in Sushi? Dan beter even 100meter verder lopen naar de supermarkt.
Ik vind sushi heerlijk!het is dus heerlijk om onbeperkt sushi te kunnen eten! ik kom zeer regelmatig bij Soya en ben altijd zeer tevreden! Ook een goede plek om met een groter gezelschap te eten! ik krijg er nu al weer trek in!
Wegens zaken in Hoorn terecht gekomen en zo ook bij Soya.
Ontvangst was hartelijk en ondanks dat er niet gereserveerd was konden we plaats nemen. Restaurant ziet er netjes en mooi uit met een open keuken.
Kwaliteit van het eten is uitstekend, al vonden we wel dat een aantal zaken snel geserveerd werden. Hierdoor weet je dat dit al van te voren is klaar gemaakt, wanneer je veel gasten verwacht kan dat soms ook niet anders.
We hebben heerlijk gegeten en na 2 rondes bestellen zaten we al behoorlijk vol.
Daarna gekozen voor het dessert, een bolletje vanille ijs.
Ijs smaak was goed, jammer dat het niet vers gemaakt wordt en je de ijsklonten er in kon proeven. Mijn voorkeur gaat toch uit naar vers ijs.
Conclusie is dat het een goed restaurant is waar je lekker sushi kunt eten!
Mochten we ooit nog eens in Hoorn terug komen zullen we zeker weer een bezoek brengen aan Soya!
Mooi interieur en heel erg lekker eten!
Heerlijk!!! vooral de handrolls pittige tonijn en de groene thee ijs in combi met gebakken banaan!! gezond & heerlijk uiteten! enigste wat jammer is is dat ze op maandag zijn gesloten en dat is altijd onze dag om uit eten te gaan maar zodra het een keer op een door deweekse dag kan proberen we er heen te gaan!
bediening mag soms wat atenter zijn kwa drankjes snelheid! verder helemaal top en de sfeer is gewoon gezellig!
Het concept `onbeperkt sushi´eten hebben we bij Soya geleerd. Inmiddels ook bij andere restaurants gegeten die dit aanbieden, maar de verschillen zijn erg groot. De sushi gemaakt bij Soya is geweldig lekker! Het aanbod van allerlei gerechten is zeer gevarieerd, maar stuk voor stuk van een perfecte kwaliteit. Dat het geld verdient moet worden op het drinken is eigenlijk erg logisch, al is het soms wel irritant dat er continu gevraagd wordt of we nog wat willen drinken.. Bediening werkt hard, de open keuken is ook voor kinderen erg leuk om te zien. Al met al blijft het een feestje om bij Soya te kunnen eten!
leuke tent, al 2x geweest. Veel gegeten en lekker!