7.3
7.6
Toon telefoonnummer (0229) 212 750

KeukenChinees, Indiaas, Japans & Thais

Bignose Bignose 20 mei 2012

Hier "all you can eat" gegeten. Soya heeft het voor elkaar gekregen om sushi op te dienen die nog slechter is dan van de supermarkt. Koud en droog. Het lekkerste van de kaart was de Wagyu, echter moesten we hier nog fors (€30) voor bijbetalen. De warme vlees en garnaalgerechten waren oke. Een goede japanner om naar uit eten te gaan als je niet van vis houdt. Trek in Sushi? Dan beter even 100meter verder lopen naar de supermarkt.

BMichelle BMichelle 4 december 2011

Ik vind sushi heerlijk!het is dus heerlijk om onbeperkt sushi te kunnen eten! ik kom zeer regelmatig bij Soya en ben altijd zeer tevreden! Ook een goede plek om met een groter gezelschap te eten! ik krijg er nu al weer trek in!

Nathalie21 Nathalie21 22 augustus 2011

Wegens zaken in Hoorn terecht gekomen en zo ook bij Soya.
Ontvangst was hartelijk en ondanks dat er niet gereserveerd was konden we plaats nemen. Restaurant ziet er netjes en mooi uit met een open keuken.

Kwaliteit van het eten is uitstekend, al vonden we wel dat een aantal zaken snel geserveerd werden. Hierdoor weet je dat dit al van te voren is klaar gemaakt, wanneer je veel gasten verwacht kan dat soms ook niet anders.

We hebben heerlijk gegeten en na 2 rondes bestellen zaten we al behoorlijk vol.

Daarna gekozen voor het dessert, een bolletje vanille ijs.
Ijs smaak was goed, jammer dat het niet vers gemaakt wordt en je de ijsklonten er in kon proeven. Mijn voorkeur gaat toch uit naar vers ijs.

Conclusie is dat het een goed restaurant is waar je lekker sushi kunt eten!

Mochten we ooit nog eens in Hoorn terug komen zullen we zeker weer een bezoek brengen aan Soya!

dikkekat dikkekat 4 augustus 2011

Mooi interieur en heel erg lekker eten!

mevr-van-Doorn mevr-van-Doorn 20 juli 2011

Heerlijk!!! vooral de handrolls pittige tonijn en de groene thee ijs in combi met gebakken banaan!! gezond & heerlijk uiteten! enigste wat jammer is is dat ze op maandag zijn gesloten en dat is altijd onze dag om uit eten te gaan maar zodra het een keer op een door deweekse dag kan proberen we er heen te gaan!
bediening mag soms wat atenter zijn kwa drankjes snelheid! verder helemaal top en de sfeer is gewoon gezellig!

Geef zelf je mening over Soya