't Olde Schop Restaurant Part-accomodatie over zichzelf
Restaurant
“Culinaire de Provence”
Vers, overdadig, primeurs van het seizoen: het karakter van ’t Olde Schop.
In deze ‘oude karreschuur’ geniet u van prachtige gerechten, een schitterende ambiance en heerlijke wijnen.
Ik heb hier 1x gegeten in het restaurant en een keer een feest gehad. Ambiance is leuk, Culinair de Provence is fantastisch. Veel kleine gerechtjes en niet altijd standaard wat je zelf zou kiezen. Als je lekker wilt eten, goed gastheerschap wilt en een leuke ambiance..... Zeker voor herhaling vatbaar!
Een van mijn lievelingsrestaurants,waar ik zeker één of meerdere keren per maand te vinden ben als er iets te vieren valt.
Mijn gasten reageren, na afloop, altijd lyrisch over de smaken, de kwaliteit en de ambiance.Wat ik volledig onderschrijf.
Menigeen heeft mij bedankt dat ik ze aan zo'n mooi nieuw adres geholpen heb.
Door Erna en peter van leeuwen Zaterdag 16 oktober naar de Wildproeverij geweest en het was één groot feest zowel Culinair als het Entertainment, het eten was werkelijk subliem bereid en ons petje af voor de bediening die de benen uit het lijf liepen om het de gasten naar hun zin te maken.
De hoornblazers vertelden hoe het er bij de jacht aan toe gaat en begeleiden dit door muziek zoals begin jacht, vos dood en einde jacht te blazen was enorm leuk om een keer mee te maken.
Verder werd de avond opgeluisterd door een fantastische show met slangen en vuurspuwen door Darcana en de zanger Serge wist iedereen tussen de gangen door op de dansvloer te krigen met een fantastisch optreden.
Het is elke keer weer een feest om hier te gaan eten. We komen hier met tussenposen maar als we reserveren weet iedereen nog goed wat onze dieet voorschriften zijn. De vriendelijke bediening door Michel en Peter is heerlijk, echte gastheerschap, met veel kennis van de wijnkaart. Het maakt niet uit of je je laat verrassen door Floris of dat je Culinair de Provence wilt eten het is altijd tot in de puntjes verzorgd. Wij zullen zeker nog vaker hier terug komen
Wij hebben al een aantal keren hier gegeten en elke keer nemen we Culinair de Provence. En de wijn is ook voortreffelijk en op temperatuur! Zelfs ons huwelijk hebben we hier gevierd, omdat we wisten dat Floris en zijn vrouw en personeel het je écht naar de zin willen maken. We hadden een gast die bijna niks mag eten omdat ze zeer allergisch is. Floris heeft voor haar gekookt, wat ze zelf aan gaf waar ze zin in had en wat ze wel mag eten. Ze heeft zitten huilen van plezier! Kortom, Olde Schop, chapeau voor jullie!
Geef zelf je mening over 't Olde Schop Restaurant Part-accomodatie