Reserveer nu

KeukenInternationaal & Aziatisch
Bijzondere kenmerken topper

Op de menukaart staan gerechten van over de hele wereld: sashimi en gazpacho, maar ook oude Leidse kaas. Deze internationale oriƫntatie blijkt tevens uit de wijnkaart, waarop Chileense, Italiaanse en Afrikaanse wijnen staan. Het alerte personeel weet wie welk gerecht heeft besteld en dat bespaart onnodig gedoe aan tafel. Vragen om een drankje hoeft niet: ze zijn je voor. Wat de sfeer ook ten goede komt: tot na twaalven (na)tafelen is geen enkel probleem!

Boshaas Boshaas 20 april 2012

Uitstekend restaurant, hele mooie gerechten. Wij hebben het 4 gangen Bib Gourmand menu genomen en dat was top. Op donderdag bleek het menu ook nog eens aantrekkelijker geprijsd te zijn! Perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Ga zo door! Wij komen zeker terug.

chielbert chielbert 16 april 2012

De bediening was netjes, af en toe wel wat lange wachttijd tussen de menus door, maar over het algemeen: keurige en vriendelijke bediening.
En natuurlijk waar het om draait: zeer goed bereide spijzen.
Ik kom uit het Zuiden des lands, Bavel (Breda) maar was hier met mijn dochter en schoonzoon die in Beuningen wonen.
Naar mijn mening is een herhaald bezoek aan Liberty zeker van aan te bevelen.

Met vriendelijke groet,
Bert Antonissen.

Rick74 Rick74 20 februari 2012

Plezierig restaurant met fijne stoelen, goede service en gerechten met moderne oosterse invloeden. Je komt hier niets tekort. Aanrader!

Sanderb Sanderb 13 februari 2012

Gisteravond gegeten bij Liberty. Vol verwachting na de vele, zeer positieve, reacties op iens. Zeer mooie aankleding en prettige stoelen. Menukaart was zeer in orde. De bediening liet echter kansen liggen om vaker drank aan de man te brengen en na een snel bereid, overigens heerlijk, voorgerecht een uur zonder drank gewacht op het hoofdgerecht. Hierbij werd er wijn opgenomen, maar helaas werd deze pas geserveerd toen de borden leeg waren. Ook een gevraagde tweede karaf water bleef uit. Over het algemeen wel (zeer) te spreken over het eten en decor, helaas wat steken laten liggen bij de service, wat het geheel naar beneden haalt.

jro jro 28 januari 2012

Zeker een aanrader voor een avondje lekker en gezellig uit eten. Het restaurant heeft een mooie ambiance. We hebben hier al meerdere keren gegeten, altijd naar volle tevredenheid! De amuses tussendoor maken het geheel helemaal af.

Geef zelf je mening over Liberty

MaandagGeopend
DinsdagGeopend