KeukenEetcafé

kphgo kphgo 19 mei 2012

De hamburger kan best lekker zijn , heb t helaas niet kunnen uitproberen. Zaten op terras , bestellen ging vlot, drankjes kwamen ook vlot en dat was t dan wel. Al wat er langskwam, t eten niet. En dan hadden wij gewoon simpel een broodje hamburger en een broodje bal. Na ons kwam oa nog een gezin mett 3 kids ook op t terras zitten. Bestelden allen een warme maatijd. En die stond verbazingwekkend snel op tafel, zag er ook goed uit. Kan gebeuren, ons broodje zou nu ook wel snel komen.... Nee dus, anderen om ons heen hadden de buit ook al binnen, maar die broodjes van ons was toch wel een hele moeilijke bestelling blijkbaar. Tweede drankje besteld en eens voorzichtig geinformeerd naar de broodjes.. Paniek in de tent, ze zagen t water branden... Vanaf een afstandje zagen we t personeel,, 5 man sterk, om de kassa staan......grote paniek....maar werd ons verzekerd, t kwam er aan, er was iets met de kassa. De bonnetjes rolden er allemaal tegelijk uit...... T zal wel.... Uiteindelijk kwam er wat aan, helaas niet de juiste bestelling, terug naar binnen met de bordjes, druk overleg en weer naar buiten met de zelfde twee bordjes, weer gevraagd of we dit echt niet besteld hadden...." nee". Weer uitgelegd wat we wel besteld hadden, tot hilariteit vande mensen naast ons. Bordjes werden ergens op lege tafel gekwakt. Volgend personeelslid kwam naar ons toe met weer de vraag wat we besteld hadden..... Toen waren we er wel klaar mee, hebben de drankjes afgerekend en hebben elders een broodje gegeten....".. Wat een ballentent..... Niemand voelt zich verantwoordelijk of lijkt de leiding te hebben, t eten zal best lekker zijn als je t krijgt, maar wat een geklungel verder.

Proever52141 Proever52141 3 mei 2007

Hoe smaakt een echte Hamburger? Dankzij dit lunchadres weten mijn kinderen het. Ga aan de bar zitten en geniet van werk, in de keuken, en de prima gerechten.

Geef zelf je mening over De Gele Rijder