Ben vroeger naar de toko gegaan in zutphen toen zat er nog een andere eigenaar en die was goed en echt betaalbaar. Vind deze toko echt te duur 3 euro voor een pasteitje geldmakerij vind ik het..En heb de sambal goreng tempe tahoe geproefd het kan er mee door maar ik ben zelf indisch en het kan echt veel beter! Ik raad de mensen echt aan om een keer in den haag naar de toko te gaan in de stad en dan weet je wel wat echt indisch eten is voor een goedkope prijs! en de snacks kosten er 1,50 een heel verschil met zutphen!
Enorme keuze aan heerlijk bereide Indische OOK vegetarische gerechten. Voor een klein bedrag enorme hoeveelheid biologische bereidde gerechten op je bord elke met zijn eigen unieke smaak. Aardige mensen. De ambiance is zoals je van ene toko zou verwachten maar doet afbreuk aan het heerlijke eten wat er geserveerd word. Wij komen zeker terug naar Zutphen en de Bio Toko!
Er waait een frisse wind door de Toko, die nu BIO-TOKO heet. Gastvrije mensen, die omschakelen naar biologisch en de vegetarische keuze flink uitbreiden. En nu ook vaker open, gelukkig.
11-02-2011: Elke vrijdagavond Indisch Rijsttafelbuffet ad €12,50 pp. Voorin de winkel staan wat tafeltjes, tussen de toonbank en de tafeltjes staat het buffet opgesteld. De verschillende Indische gerechten smaakten heerlijk.
Naar onze mening zou het 'restaurantgedeelte' wat gezellig kunnen worden d.m.v. bijvoorbeeld: een afscheiding van het winkelgedeelte; exotische planten;aangepaste muurversiering; bijpassende (zachte) muziek.
toko!! daar kun je me ,s nachts voor wakker maken.Het is duurder dan de chinees waar je soms 3 dagen mee kan doen ,maar de smaak tjonge dan maar 1 dag.
Voor mij is 1 dag menu teveel en voor 2 dagen te weinig,dus mijn suggestie is:Prijs omlaag en iets kleinere porties.