1 2 3 4 ... 9 ouder »

barrybrown barrybrown 11 mei 2012

Wij hebben erg lekker gegeten. Heel gezellig restaurant met ontzettend aardige en goede bediening. Zeer zeker voor herhaling vatbaar!

Verrasme Verrasme 25 april 2012

Heerlijke pizza's, verse producten, vriendelijke bediening, goede wijnen per glas te bestellen en een top sfeer. Mandje brood vooraf (a 5 euro) mag wel een slag beter dan wat er nu wordt voorgeschoteld

ciel ciel 11 oktober 2011

Heerlijke piza´s gegeten in een fijne sfeer met mijn familie. Dit familierestaurant is ook heel toegankelijk voor de kleintjes. Behalve pizza ook lekkere huiswijn en heerlijk desert gegeten. Maar hoe kan t ook anders...De Renato familia had ook een goedlopende ijssalon in Enkhuizen waar ik toentertijd werkte. Ik kwam bij Renato voor de heerlijke ciabatta tonijn! Thx en tot de volgende keer!

prinsesheerlijk prinsesheerlijk 15 augustus 2011

Met recht de beste pizza van Amsterdam, maar ook de bijgerechten en toetjes: niet te versmaden! Hiervoor wil ik direct naar A'dam verhuizen!

Patriesie Patriesie 13 augustus 2011

Gisteravond hier met 6 personen gegeten. Met recht de beste pizza's van Amsterdam. Verse ingrediënten, goede bediening en niet te vergeten overheerlijke scroppino's. Kom hier zeker terug, hebben een TOP avond gehad !

Rene01 Rene01 3 juli 2011

Top pizza's en een goede bediening. Een serveerster zonder notitieboekje, en alles bij iedereen foutloos opdienen, complimenten !! Wij hadden wel het geluk dat er nog precies 1 tafeltje vrij was. Gaan hier zeker weer terug. Het enige wat jammer is.... je kan geen pizza afhalen.

rijntje rijntje 28 mei 2011

Wij zijn de afgelopen tijd hier twee keer geweest en hebben heerlijke pizza's gegeten.
De eerste keer wel een beetje onder tijdsdruk omdat om 20 uur de volgende ronde met reserveringen is gepland en de eerste lichting dient te vertrekken.

de tante de tante 22 april 2011

Bij Renato's kun je niet zomaar even binnenwaaien. Het zit er altijd vol, dus je moet wel reserveren, als je genieten wil van de heeeeerlijkste voorgerechten en de beste pizza, met een bodem om van te watertanden, belegd met de fijnste en meest bijzondere ingredienten. Wij konden gisteren zelfs buiten eten op het terras! de wijn is perfect en de espresso ook en de bediening is geweldig. Helaas is tot mijn verbazing ook het v.d.Helstpleintje al volgebouwd met terrassen vol blatende brallende juppen en drukke wannabees, zo ook op het terras van Renato's, maar ach, een kniesoor die daar met zulk verrukkkelijk eten last van heeft! Renato's verdient een 10 met een griffel!

Anita1977 Anita1977 31 maart 2011

Kom erg vaak naar Renato's, erg lekkere pizza's. Je haalt hierna nooit meer een afhaalpizza meer, want je raakt in vergelijking hiermee altijd teleurgesteld. Ook het gemixte voorgerecht is lekker. Enige nadeel: ze zijn altijd vol waardoor je echt (ver) van te voren moet reserveren.

evbreemen evbreemen 18 maart 2011

Ik heb hier nu zeker al tien keer gegeten, verspreid over twee jaar. Het eten is elke keer goed. De prijs - kwaliteit verhouding klopt helemaal. De kaart is eigenlijk altijd hetzelfde, maar dat maakt eigenlijk niet uit. Goede pizza, goede ambiance en altijd helemaal vol, zelfs op dinsdagavond! Wel altijd even reserveren dus...!

1 2 3 4 ... 9 ouder »

Geef zelf je mening over Renato's Pizzeria