| Keuken | Italiaans | |
| Huiswijn per fles | €19.50 | |
| Huiswijn per glas | €3.75 | |
| Openingstijden |
| |
Dit restaurant draait om hét exportproduct van Italië; de pizza. Deze is wat duurder dan bij de gemiddelde Italiaan in Amsterdam maar je betaalt wel voor kwaliteit. Net als bij vele andere Italiaanse restaurants is Renato’s met tien tafels klein maar toch romantisch. Gezien de grote animo is het verstandig van tevoren te reserveren.
ciel 11 oktober 2011 | |
Heerlijke piza´s gegeten in een fijne sfeer met mijn familie. Dit familierestaurant is ook heel toegankelijk voor de kleintjes. Behalve pizza ook lekkere huiswijn en heerlijk desert gegeten. Maar hoe kan t ook anders...De Renato familia had ook een goedlopende ijssalon in Enkhuizen waar ik toentertijd werkte. Ik kwam bij Renato voor de heerlijke ciabatta tonijn! Thx en tot de volgende keer! |
prinsesheerlijk 15 augustus 2011 | |
Met recht de beste pizza van Amsterdam, maar ook de bijgerechten en toetjes: niet te versmaden! Hiervoor wil ik direct naar A'dam verhuizen! |
Patriesie 13 augustus 2011 | |
Gisteravond hier met 6 personen gegeten. Met recht de beste pizza's van Amsterdam. Verse ingrediënten, goede bediening en niet te vergeten overheerlijke scroppino's. Kom hier zeker terug, hebben een TOP avond gehad ! |
Rene01 3 juli 2011 | |
Top pizza's en een goede bediening. Een serveerster zonder notitieboekje, en alles bij iedereen foutloos opdienen, complimenten !! Wij hadden wel het geluk dat er nog precies 1 tafeltje vrij was. Gaan hier zeker weer terug. Het enige wat jammer is.... je kan geen pizza afhalen. |
rijntje 28 mei 2011 | |
Wij zijn de afgelopen tijd hier twee keer geweest en hebben heerlijke pizza's gegeten.
Geef zelf je mening over Renato's Pizzeria
| Maandag | van 18:00 tot 22:00 | |