Reserveer nu

KeukenInternationaal & Regionaal

Dineren bij sterrenrestaurant Le Marron betekent een avond verwend worden. De service is tiptop in orde in deze zaak. Op een zeer vakkundige en correcte manier leiden de bediening en de vrolijke sommelier je door de gerechten en wijnen. Verwacht vooral pure, maar ook nieuwe smaken in een uitgebalanceerd menu. Altijd een feest!

JosenDaphne JosenDaphne 2 februari 2012

Heerlijk gegeten met veel smaak in de gerechten en prima bijpassende wijnen en een uitstekende, vakbekwame bediening. Verdient zeker de plaats in de top 100 restaurants van Lekker. Komen hier zeker vaker terug.

Proever63807 Proever63807 28 november 2011

Helaas een slechte ervaring bij Le Marron. Afgescheept richting 2nd, geen plekje in het "echte" restaurant?
Het motto was snel. snel. snel, laat mensen niet genieten van hun extreem dure wijnarrangement maar zet direct na het uithalen de volgende glazen op tafel...
Ook het eten was niet sterwaardig als je dit vergelijkt met andere sterrenrestaurants die wij bezocht hebben. de bediening is erg jong, zeer uit de hoogte en weet dat de opdracht bestaat uit veel drank verkopen...geen aanrader dus.

Smulpaapje Smulpaapje 29 oktober 2011

Heerlijk gegeten, mooie en zeer verassende gerechten van zeer hoogstaande kwaliteit! Ook perfect bediend, alleen de entourage... Alsof je in een schuur zit?

CCeet CCeet 28 juni 2011

Te lang moeten wachten tussen voorgerecht en eerste tussengerecht. Bezoekers naast ons (40 min later binnengekomen) kregen eerder gerecht met asperges aangeboden dan ons.
Dit is geen service / timing.

manuelaliebers manuelaliebers 27 juni 2011

Super ontvangst, leuke bediening, fantastisch en verfijnd eten en prachtige bijpassende wijnen. In een woord een geweldige avond.

Geef zelf je mening over Restaurant Le Marron

MaandagGeopend