360 ° panorama
Mi Sueño over zichzelf

Bekende en onbekende Nederlanders/Medelanders weten de weg te vinden naar Mi Sueño, waar de boterzachte ossenhaas smelt op je tong en waar ook de vegetariër van harte welkom is.

KeukenArgentijns & Bbq, Grill
Bijzondere kenmerken topper

Voor een heerlijk stuk vlees en een gezellige avond ben je bij Mi Sueño aan het juiste adres. Het vlees is van hoogstaande kwaliteit en wordt exact naar voorkeur gegrild. Een bestseller is de fabelachtig zachte ossenhaas. Daarnaast is er een ruime keuze aan andere gerechten en zelfs aan vegetariërs is gedacht. Leuk dat de eigenaar gewoon meedraait en aan tafel verschijnt in Argentijns tenue. Hij onderhoudt persoonlijk contact met zijn gasten en dat draagt bij aan de prettig informele sfeer.

AS71 AS71 19 december 2011

Een groot stuk vlees (niet volgens mijn wensen gekookt) en zonder smaak. Niet echt onder de indruk van de saladebar. De toetjeskaart was ook teleurstellend. Ik vond Mi Sueno geen bijzonder (Argentijns) restaurant.

angemaria angemaria 1 december 2011

een aanrader voor de biefstuk-liefhebber: vlees zoo mals, dat je geen bestek, maar slechts een rietje nodig hebt!! vriendelijke en behulpzame bediening. Pas je kleding aan: draag laagjes zodat je makkelijk iets uit kan trekken, want het is een vrij klein etablissement met de tafeltjes best wel dicht op elkaar, dus het is er snel erg warm!

laurenswollersheim laurenswollersheim 7 november 2011

Heerlijk vlees, de tres carnes en de ossenhaas zijn erg lekker. De cabernet sauvignon is een aanrader. De frietjes zijn prima alleen ben ik niet zo'n fan van de salad bar.
De carpachio als voorgerecht is ook erg goed, de meloen iets minder.

Auburn Auburn 25 september 2011

Het vlees is hier van zeer hoge kwaliteit en goed bereid, met name de ossenhaas als visite kaartje. Verder een zeer grote keuze in de grootte vh vlees (ossenhaas bijv. van 200g tot 700g mogelijk), de voor- en bijgerechten zijn verder redelijk. Het enige grote minpunt hier is dat de tafels veel te dicht op elkaar staan (teveel tafels en stoelen voor het oppervlak) en het te krap eten is. De prijzen zijn voor een grill-restaurant aan de hoge kant maar de kwaliteit maakt veel goed. De zeer jonge bediening is af en toe lomp en onhandig naar klanten toe maar doet het verder wel oke, de eigenaar maakt veel goed met zijn sfeervol handelen. De wijnen zijn niet bijzonder maar passen goed bij het eten.

Edmund Edmund 7 september 2011

Wat een fijn en erg leuk restaurantje is dit op de Maasstraat. Blij dat ik hier gister met mijn vriendin ben langsgegaan, want het was een prima ervaring. Er was een erg warme sfeer, een leuke en lieve bediening (ook erg oplettend), en het eten was de klapper op de vuurpijl, want dat was echt verrukkelijk! Gekozen voor de entrecote, die precies mals genoeg was, de gepofte aardappel met zure room was ook geslaagd en het pepersausje erbij maakte het af. Geen grote poespas, maar wel echt smullen! Mijn vriendin had de Tres Carnes (drie beste stukjes vlees van Mi Sueño) met frietjes, samen een half karafje wijn en een fles water, een dessert gedeeld en koffie na. Alles bij elkaar een schappelijke 68 euro! Hier komen we zeker terug. Leuk voor met zijn tweetjes, maar ook voor een groep.

Geef zelf je mening over Mi Sueño

MaandagGeopend
DinsdagGeopend
WoensdagGeopend
DonderdagGeopend
VrijdagGeopend
ZaterdagGeopend
ZondagGeopend

Meld dit restaurant als gesloten