2J00Q 22 februari 2012 | |
Met z'n zessen heerlijk gegeten.
Mrs.M. 4 januari 2012 | |
Goede bediening - men doet z'n best het je naar de zin te maken.
Sep2011 21 november 2011 | |
Visited with friends. The food tasted very nice. Fresh vegetables that I could actually bite. Not suitable for romantic occasion, but I'll definitely come back for good food. |
Disna_Veltman 6 november 2011 | |
Ik was nooit een fan van Thais, althans dat dacht ik... Wat een heerlijk eten. Veel groente, lekkere hapjes, mals vlees en malse kip. Ik kom hier absoluut weer. De attente ober, die heel discreet een glas water neerzette toen ik na de slappe lach een hoestbui kreeg. Zo hoort het! Menige ober kan hier nog wat leren. Oprechte interesse en de behoefte om het gasten naar de zin te maken. Daarvoor kom je bij Thai Jasmine. De Kipsate is inderdaad lekker. Zijn er ook minpunten? Ja de toiletten zijn iets te klein voor de gemiddelde Nederlander. Nu mag ik met mijn 1.58 m niet klagen, maar als je iets groter bent kun je je benen bijna niet kwijt. Na afloop wilde ik de dames in de open keuken nog even bedanken. Drie keer een dankbare glimlach als beloning. Hier voel je je welkom en ga je voldaan naar huis. |
tieskelder 7 september 2011 | |
Erg goede en smaakvolle keuken! Kom hier graag. Aardige en prettige mensen. |
gourmande2 13 augustus 2011 | |
Na een lekker voorgerechtje hebben we wel erg lang op het hoofdgerecht moeten wachten. Het duurde bijna anderhalf uur, dat is echt te lang. De bediening was heel vriendelijk maar even een kleine uitleg of excuus oid was hier wel op z'n plaats geweest. Bij navraag werd gemeld dat de keuken 'ermee bezig was', daarna duurde het nog een flinke tijd.Toen het eten eindelijk kwam hadden we eigenlijk niet zo'n trek meer. Verder leken beide gerechten erg op elkaar terwijl we toch echt verschillende gerechten hadden besteld. Dat het toch een gezellige avond was kwam door het prettig gezelschap waarin ik verkeerde, niet door het restaurant |
haafs 8 augustus 2011 | |
Wat weer een super avond met lekker eten, we waren er nu voor de tweede x en het was weer top. De bediening is super, gastvrij en wat een goede service, we waren onze portomonee vergeten en konden het gewoon overmaken, wat een schaamte maar wat een vertrouwen in de gast!!! |
Cathy83 17 juli 2011 | |
Gisteravond hebben we hier voor het eerst gegeten. We komen zelf uit Amsterdam en daar zijn er zoveel Thaise restaurants waar je eigenlijk alleen maar kan afhalen omdat de Thaise restaurants niet zo gezellig zijn ingericht.
joepmeloen 12 juni 2011 | |
Dit restaurant steekt er met kop en schouders bovenuit in `de stad`, als het gaat om thaise cuisine. Probeer eens de wontons vooraf en de tom yum soep. Ook de saté is heerlijk vooraf. Jammer dat ze geen proeferij hebben. |
maartensteeg 11 juni 2011 | |
heerlijk gegeten. Beste Thai. |