Tapas Restaurant Los Amigos over zichzelf

Los Amigos is centraal gelegen met schitterend uitzicht over de Maas nabij de oude Servaasbrug in Wyck. Mediteraans tapasrestaurant met vrolijke uitstraling die je direct in de vakantiestemming zal brengen. Een ongedwonge sfeer voor jong en oud die ruimte biedt aan 70 zitplaatsen! Wij hopen u van harte te ontvangen in ons vernieuwde restaurant! Hester Vankan

KeukenMediterraan & Spaans
Lunch
Diner

dennis44 dennis44 4 mei 2012

Ik ben er van de week gaan eten met een groepje (6) personen en we werden al bij de binnenkomst netjes ontvangen.
Het is niet de eerste keer dat ik daar ben gaan eten en zeker niet de laatste keer , het eten is super en de sfeer is gezellig vrolijke bediening en lekker eten wat wil je nog meer? het is echt een aanrader voor jong en oud alleen of met een groep.. Ik kan niet wachten om er snel weer te gaan eten.

Proever76762 Proever76762 28 april 2012

Een zaak zonder "warmte" kwaliteit van het voedsl is goed maar zonder enige Spaanse acenten, vlak en zonder pit. Bezoekers aantallen minimaal op donderrdag en vrijdagavond. De vermoedelijke eigenaar is behulpzaam, maar wijn bijschenken zonder bril is een probleem..... gaat er gedeeltelijk naast. Zeker geen zaak om nogmaals naar toe te gaan.

sylsoph sylsoph 12 april 2012

gezellge sfeer, buitengewoon (altijd) goed, was er al vaker. Vriendelijke bediening, kortom, K
KEIGOED! Alle reden om er vaker naar toe te gaan met kennssen. sylvia

jeanine2 jeanine2 12 april 2012

we hadden een personeelsetentje bij Los Amigos geweldige sfeer ,klantvriendelijk personeel en het eten was super zeker voor herhaling vatbaar met onze vrienden en familie.Iedereen vond het een geslaagde en geweldige avond .Hier komen we dus zeker terug. Groetjes JCB

MMvZ MMvZ 8 april 2012

De entourage is prima en het personeel vriendelijk. Het eten is daarentegen teleurstellend. De kaart is niet erg fantasierijk, maar zo lang de kwaliteit goed is, hoeft dit geen probleem te zijn. Helaas is de kwaliteit echter beneden peil. Niet vers (calamaris ringen en kipspies lijken zo uit de grootverpakking te komen), verzopen in de basalmico-olie (salades en bruschetta) en rare combinaties (gamba's piri piri met een overdosis dille) zijn echt doodzonde en vooral onnodig. Als Los Amigos serieus werk zou maken van het eten (wat met authenticiteit en alleen verse ingredienten) zou dit een topadres kunnen worden. Nu een teleurstelling, helaas.

Geef zelf je mening over Tapas Restaurant Los Amigos

LunchDiner