Cijfers worden niet getoond
ivm sluiting restaurant
Toon telefoonnummer 010 240 04 79

Dit restaurant is helaas gesloten!

Is dit uw restaurant?

Controleer nu uw gegevens

74 recensies

8 februari 2008

Na lang twijfelen toch hier gaan eten. We hadden niet gereserveerd en het zou een uurtje duren voordat we aan tafel konden. Dit werd uiteindelijk 2 uur wachten. We hebben hapjes besteld, die uitstekend waren. Het eten zelf was ook uitstekend al mag het naar mijn mening wel wat meer zijn. Ik ga hier absoluut nog een keer terug, maar dan met een reservering!

mickey84
mickey84

2 oktober 2007

er is geen tweede toko zoals deze toko, uniek eten en ditto muziek/mensen/interieur, doen!

culi79
culi79

22 augustus 2007

Wereld toko in alle opzichten. Kom hier zeker terug

Proever57886
Proever5788...

24 juni 2007

Heerlijk gegeten, vriendelijk personeel en het restaurant ziet er leuk uit. Zeker een aanrader!

Proever62175
Proever6217...

26 januari 2007

Eerder had ik heerlijk gegeten bij toko 94 maar gisteren was de kwaliteit van het eten en de bereiding ver onder de maat. De kwaliteit van de beef was matig, het lamsvlees was slecht. En de anders smakelijke groenten en andere bijgerechten waren op het bord gekwakt en niet lekker klaargemaakt. Bovendien veel aardappel en weinig groente. De drukte door het filmfestival had duidelijk een slecht effect. Al met al een aanfluiting en denk niet dat ik nog eens terugkom.

Proever5004
Proever5004

13 november 2006

Heerlijk gegeten! Chicken Botoes was duidelijk met liefde klaargemaakt en goed gekruid. Lekkere cocktails erbij. Alles goed verzorgd. Bediening met een smile. Muziek een beetje te hard misschien, maar toch leuk. Interessant en mooi interieur.

Proever51048
Proever5104...

23 september 2006

Alles was uitstekend. De service zeer vriendelijk en relaxed, de cocktails (met of zonder alcohol) heerlijk, het interieurprachtig en het eten: super! Voor de kip uit de oven met cassave, kousenband etc. komen we zeker terug vanuit Amsterdam. Heel creatief en erg lekker! Over Amsterdam gesproken: hopelijk snel een filiaal daar.

Proever40049
Proever4004...

7 mei 2006

Gewoon goed. Niet bijzonder goed, ook niet minder. Vooral leuk dat je het toch moet \'vinden\', weinig passanten hier denk ik. Beetje hip over the top soms, zonde rreden. Hierdoor prijskwaliteit verhouding in orde. Geen wachttijden waard, maar gewoon rielekst voor een spontane hap.

Proever42227
Proever4222...

4 mei 2006

Ik snap het voorgaande commentaar niet. Ben benieuwd of deze meneer wel bekend is met de Caribische keuken. Fusion Schmusion!!!Het eten is erg goed en verassend...DAAR gaat het om. En geloof mij maar als ik zeg dat deze mensen heel goed weten waar ze vandaan komen! We hebben hier al meerdere malen heerlijk gegeten en lopen elke keer, mede door de uiterst vriendelijke bediening met een bigi smile naar buiten!!

WeiLian
WeiLian
Proever

21 maart 2006

Moest een beetje lang wachten, maar eten en sapcocktails vergoedden alles! Hartstikke lekker, vooral de salade en de kip.

Proever2159
Proever2159