Reserveer nu

1 2 3 4 ... 7 ouder »

Woef Woef 4 mei 2012

Er hangt hier een relaxed sfeertje. De bediening is vriendelijk, maar niet alert. Het duurde erg lang voor we ons voorgerecht kregen, het hoofdgerecht kwam vlotjes en het nagerecht duurde wederom te lang. Het eten is lekker; een kleine kaart met leuke Caribische combi's, maar niet heel speciaal.

culiii culiii 4 april 2012

Het restaurant ziet er leuk uit, maar is absoluut niet Caribisch. De bediening was vriendelijk, maar liet veel steken vallen terwijl er minder dan tien mensen in het restaurant zaten. We hebben veel te lang gewacht op het eten. De prijzen waren te hoog voor de kwaliteit die je terug kreeg. Mijn gerecht smaakte aangebrand en was gevaarlijk warm. De vis en groenten waren kurkdroog en smaakloos. Had sterk de neiging om mijn eten terug te sturen. Bij het betalen bleek dat het pinapparaat het niet deed en moest ik van Toko94 bij cafe de witte aap geld gaan pinnen. Die stelden dat niet op prijs aangezien het apparaat bestemd was voor de witte aap klanten. Toko 94, eens maar nooit meer!

Raziella Raziella 19 februari 2012

Zeer teleurstellend. De meeste prijzen op de menukaart vond ik erg hoog. De prijs-kwaliteitverhouding voor de Creole rouge-ovenschotel was dan ook jammergenoeg heel slecht.
De vis was bijzonder taai en droog. Evenals de stukken aardappelen, cassave en broccoli. Het gerecht was na een kwartier nog steeds kokendheet. De stukken pompoen waren wel aardig maar maakten het gerecht niet veel beter. Ik heb totaal niet genoten van mijn gerecht.
Het interieur straalt niets Carribisch uit.

iemand niemand iemand niemand 19 december 2011

Ik vond het er van binnen een beetje saai uitzien,niet echt sfeervol.Verder stonden de tafels veels te dicht op elkaar en zat de stoel niet lekker.Het meisje in de bediening was helemaal alleen,maar ze deed erg haar best en was vriendelijk.Toch had er gewoon iemand bij gemoeten voor een beter overzicht of iemand wat wil drinken of wat dan ook..Toch hebben wij 3 gangen op in 2 uur.Dus het eten klaarmaken ging verder wel snel.De pindasoep is echt heerlijk.Ik baalde wel dat van de kleine kaart die ze al hebben er ook al 1 hoofdgerecht niet was...precies die ik wilde nemen (had al op site gekeken) uiteindelijk gekozen voor de pompoenen stampot en dat viel me erg mee!! lekker ! De porties zijn groot.We namen er ook nog snacks bij om uit te proberen,zoals zoete patat.Nagerecht vond ik juist weer erg klein,maar ook erg lekker. Dus over de kwaliteit van het eten zeker geen klachten!!Daarom een ''redelijk"

deaanwezige deaanwezige 18 december 2011

Zaterdagavond gereserveerd om 19:15. Reservering bleek niet goed doorgekomen en er moesten eerst nog wat tafels verschoven worden voordat we konden zitten. Het (via Groupon) bestelde 5-gangen menu zou vooraf gegaan worden door een 'welkomst-cocktail' Dit ging echter mis, na vragen kregen we de cocktail alsnog, maar pas na het eerste gerecht. Zonder excuses. Bijzonder vervelend was dat er, misschien door onderbezetting en traag personeel veel te veel tijd zat tussen de gangen. Het restaurant was zeer rumoerig wat een gezellige conversatie gedurende het lange wachten hinderde. Alles duurde zo lang dat om 22:15 (die uur later!) de 5e gang nog op tafel moest komen! Wij waren het ondertussen al lang zat en hebben het nagerecht dus maar aan ons voorbij laten gaan. Ter compensatie hoefden we de genoten drankjes (2 cola p.p.) niet af te rekenen. Dat was we coulant.

Het eten dat op tafel kwam was was in orde, zeker niet slecht maar maar was niet zodanig dat het de 52,50 euro p.p. (het bedrag op de Groupon-coupon) waard was.

Ik denk dat dit restaurant, door aanname van ongeschikt personeel/slecht management in een neerwaartse spiraal terecht is gekomen. Geen aanrader dus.

Rubensk1 Rubensk1 8 december 2011

Dat voelt altijd weer als een enorme toevalstreffer: Toko '94 op goed geluk binnenlopen en een plaatsje krijgen. Zonder te wachten. Want wat is dit toch goed eten. Niet goedkoop, maar 't dubbel en dwars waard. En stiekem is de Caribische lamsstoof de beste (lams-)roti van de hele Witte de With. Goed gekruid, mals vlees en met kousenband (kom dat nog eens tegen) in plaats van sperziebonen of kool. En de pindasoep is pittig! Geen compromissen hier.

sophied sophied 17 november 2011

leuk concept, leuk decor, aardige bediening. Maar laatst tochtte het er echt en ik vind het redelijk duur voor wat je krijgt. wel goede plek om een paar cocktails te drinken voor je de stad verder in gaat!

jaap1987 jaap1987 10 november 2011

Vriendelijke bediening, verrassende menu, heerlijk gegeten. Je waant je als het ware in de caribische wereld, super leuk ingericht!

RotterdamLove RotterdamLove 7 november 2011

Mensen: dit is echt een MUST visit. Ik zal eerlijk bekennen dat ik niet zo goed wist wat ik moest verwachten. Ging via een trappetje naar boven en trof een klein maar hip restaurantje. Had een 3 gangen menu (via Groupon) en heb me laten adviseren door t personeel. Waren erg vriendelijk en ben op hun advies afgegaan. Ik zal links en rechts al gerechten voorbij komen en hoopte dat t net zo lekker zou smaken als het eruit zag (artistiek opgediend). De Caribische gerechten zeiden me in eerste instantie niet zo heel veel, maar serieus, van het voorgerecht naar het hoofdgerecht, het toetje: op en top genoten. Ik had niet verwacht, dat er in Rotterdam zo lekker gekookt werd. Direct fan van de Caribische kookstijl. Vol en verrassend van smaak. Ook de cocktail (iets van Poison nogwat) was heerlijk (en veel en leuk om te zien). Tip: wel vooraf bellen want het is niet enorm groot. Maar wel overheerlijk.... ik krijg spontaan weer trek.

karen12345 karen12345 21 oktober 2011

Goed, nee, werkelijk heerlijk gegegeten, heel vriendelijke bediening, leuke ruimte met mooie muurschiklderingen...perfect!

1 2 3 4 ... 7 ouder »

Geef zelf je mening over Toko94