1 2 ouder »

Miezzzie Miezzzie 22 januari 2012

Heerlijk gegeten met een groep van 13 man voor een collegial afscheid. Gerechten waren zeer lekker en smaakvol opgediend. Ook met vegetarische wensen was uitstekend rekening gehouden. Bediening netjes en snel. Mooie, bijzondere locatie. Ik ga er zeker eens terug!

Confucius67 Confucius67 28 oktober 2011

Mijn echtgenote en ik hebben hier onlangs, met éen kleine 40 man, ons 50-jarig huwelijk gevierd. Het was een geweldige ervaring. We kregen na afloop van bijna alle genodigden kaartjes, brieven of e-mails met enthousiaste reacties. Het eten was uitstekend, de gerechten mooi opgemaakt, een goede timing wat bij 7 gangen wel gewenst is, de bediening was gezellig en vakkundig en de ambiance werd door familie en vrienden zeer gewaardeerd. Zo'n fort is uiteraard een wat eigenaardig bouwwerk en zeker niet gemaakt voor feestjes. Niet iedereen zal dit op prijs stellen, maar ons gezelschap deed dat zeker wel. Voeg daar aan toe de ruime parkeergelegenheid, terwijl de enkeling die met het openbaar vervoer kwam, ons vertelde dat het restaurant zeer goed bereikbaar bleek. En zeer belangrijk: de prijs-kwaliteisverhouding bleek uitermate gunstig.

apdr1 apdr1 20 september 2011

eten en huiswijnen rood en wit voortreffelijk, zeer vriendelijke bediening, goede info over samenstelling gerechten, mooie rustige sfeer. goede kok en gastheer. zowel bij dinertje als bij party met oa walking diner. vooertreffelijk. minimaal een 8 1/2

snowman snowman 1 juni 2011

Al een paar maal gegeten bij 't Fort en ook dit keer viel het niet tegen....maar t gaat naar het randje toe. Niet zozeer vwb de kwaliteit van eten maar wel bediening cq doorgeven van gerechten. Onpersoonlijk en afstandelijk. Een half uur wachten op kaart en mandje brood hoort/kan niet. Bestellingen vergeten of verkeerd eveneens niet.

carla veldkamp carla veldkamp 8 maart 2011

Afgelopen zondag werden we opnieuw gastvrij ontvangen in dit bijzondere restaurant. Opnieuw gekozen voor het verrassingsmenu met het wijnarrangement. Prachtig op elkaar afgestemd. Een restaurant waar je je al dagen van te voren op verheugt om er te eten. Als je een bijzondere avond wilt hebben, dan moet je hier zijn! De bediening is vriendelijk en heel professioneel, kom je zelden tegen.

Hermione Hermione 11 november 2010

Zondag 24 oktober 8 personen gedineerd. We kozen voor het Menu de M(ois). Het voorgerecht was prima, al had het wat spannender gemogen qua smaak. Het hoofdgerecht bestond uit perfect gegaarde visfilet en heerlijke beetgare groenten. De panna cotta van rood fruit in het dessert vonden we niet zo lekker, maar het frambozenijs en de citroenkwark waren dik in orde.
Attente bediening. De zaak was vol, maar het heeft ons aan niets ontbroken en elke gang werd netjes gelijktijdig uitgeserveerd.
Op weg naar de garderobe wierpen we een blik in de keuken en zagen twee koks met veel plezier aan het werk.
Kortom: een prima dinertje in een heel ontspannen sfeer.

Teunis Teunis 7 oktober 2010

Gisteren prima gegeten. We hadden het 5 gangen-verrassingsmenu van € 38,50. Ik zal niet verklappen wat dat inhield. Het eten was zeer origineel, smakelijk en smaakvol gepresenteerd. De huiswijn goed, de bediening vriendelijk, attent, snel en correct. Maar de porties zouden wel iets groter mogen: ik ging met honger naar bed. De groenten waren minimaal, maar dat schijnt tegenwoordig de trend te zijn in de meeste restaurants.

jwijnands jwijnands 26 september 2010

Maandmenu voor 26,50. Voor de kids is een huisgemaakt kindermenu mogelijk. Goede ontvangst, aardig personeel. Lekkere maar weinig subtiele huiswijnen. Vruchtensap uit een ongeschud minute maid flesje.
Voorgerecht, kalfstartaar erg smakelijk, dochter had gerookte eendenborst die erg rokerig was en voorzien van pepervlokken (handig bij een kind van 9). Hoofdgerechten prima, gemiste kans om bij de kinderen olijven uit de sla weg te laten. Helaas de vis van mijn vrouw iets te gaar. Mijn runderlende was erg goed. Bij het dessert ging het echt fout, volledig fout! Chef wist prima citroenmousse volledig te laten verdwijnen achter een gereduceerd balsamico geurgordijn. Alle, op zich lekkere en met zorg gedraaide ijs, moest perse op een bedje van knettersuiker (mengsel van CO2 en suiker wat zelfs onze kinderen niet echt lusten) geserveerd worden.
Als chef neem je je eigen kunnen wat mij betreft niet serieus als je op die manier je desserts serveert. Dat is voor mij de reden dat ik dit als matig kwalificeer, anders was het best een goed waardig geweest.

e boerhave e boerhave 18 november 2009

wat kan ik zeggen; in 1 woord wederom fantastisch gegeten.4x het 5 gangen verrassingsmenu. Portie groot genoeg en smaken tongstrelend en perfect in balans. Speciale wensen worden moeiteloos in het menu aangepast. 1 tafelgast bleek griep te hebben en hoefde na het voorgerecht niet meer. Voor dit voorgerecht werden geen kosten in rekening gebracht. Bediening erg attent, kundig en vriendelijk.
Kortom we komen hier WEER terug!! Lokatie blijft bijzonder!

100%eerlijk 100%eerlijk 19 oktober 2009

Afgelopen zaterdag erg goed gegeten bij t'Fort. Een minpuntje vonden wij dat het personeel te weining aandacht voor de gasten heeft, ook duurde het erg lang voordat de menukaart werd gebracht. Het personeel mag wel iets vaker langskomen. Het eten was zeer goed en smaakvol.

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over Restaurant 't Fort