| Keuken | Grieks |
| Huiswijn per fles | €13.00 |
| Huiswijn per glas | €2.70 |
| Openingstijden | 17.00-22.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Joanne67 22 april 2012 | |
Wij zijn hier in het verleden vaker geweest, maar de afgelopen keer viel ons op dat bepaalde gerechten erg flauw waren. Nadat we dit hadden gemeld bij de serveerster, legde de kok uit, dat hij wat minder kruidig was gaan koken omdat het gemiddelde (oudere) publiek dat meer op prijs stelt.
Maril?ne 14 februari 2012 | |
Heerlijke griek! Beste in de omstreken. Veel gerechten zijn goed klaargemaakt, met mals vlees. Dus voor de vleesliefhebber een feestje. Ook voor de groente eters is het fijn, met veel lekkere verse salade en klaargemaakte groente. En je krijgt meer dan genoeg! |
papous 5 december 2011 | |
Een uitstekend restaurant, waar het geweldig vertoeven is. De attente ontvangst en de bediening verdienen alle lof. De Griekse muziek hoort er echt bij!! De kaart is uitgebreid en duidelijk. Mety aparte wensen wordt rekening gehouden.
papous 31 mei 2011 | |
Een geweldig restaurant met Griekse sfeer en bijzonder vriendelijk en attente bediening. De ontvangst is hartelijk, de jassen worden - indien nodig - aangenomen.
Aad45 29 april 2010 | |
In het verleden goed maar steeds minder de laatste tijd. Volgens ons is de schaarse verlichting om niet te kunnen zien hoe slecht het eten is : rauwe garnalen, verdroogde komkommer enz....
Geef zelf je mening over Olympia