| Keuken | Hollands |
| Huiswijn per glas | €2.40 |
| Openingstijden | 12.00-21.00, ma gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
carmenme72 23 mei 2012 | |
Het eten was smakeloos en ook de Veerheuvelschotel was qua vlees of te doorbakken of nog rauw (de biefstuk). De tappenade mogen ze wat mij betreft gelijk omruilen voor een betere, want daar werd ik gelijk niet lekker van.
rvoeveren 15 september 2009 | |
Al verscheidene keren dit restaurant bezocht (verjaardagen), maar het heeft me nooit echt kunnen bekoren. De locatie is redelijk leuk met uizicht op de Nieuwe Waterweg en de pont. Het eten is niet slecht maar ook niet erg spannend; eerder gewoontjes. Vegetarisch eten is hier helaas gereduceerd tot een omelet met spinazie. De bediening is vriendelijk, maar wel erg aanwezig. Een beetje te amicaal wellicht en na vier keer vragen of ze de vis (die voor je staat) moeten fileren voor je, heb je dat ook wel weer gezien. |
Proever52675 19 september 2007 | |
Het uitzicht is fantastich over de Nieuwe Waterweg. Het pontje wat er vaart zorgt voor een gezellige afwisseling met de grote zeeschepen. Een vertrek- en aankomstpunt van reizigers is altijd leuk om naar te kijken. Alleen daarom zou je er gaan eten. Het eten zelf is redelijk tot goed. Het smaakt in ieder geval goed en ziet er verzorgd uit.
Proever33286 5 mei 2005 | |
Gezellig rommelig, hier reeds circa 10 keer gegeten. Hierdoor opgevallen dat de kwailiteit constant goed is. 1 Serveerster zou minder parfum mogen gebruiken. |
Proever26177 23 november 2004 | |
Zeer adequate en oplettende, vlotte bediening, waardoor het een zeer plezierig avondje uit is!!!
Geef zelf je mening over De Veerheuvel