Heerlijk gegeten hier, na een dagje uit bij dit gezellige restaurant terecht gekomen! Dit is zeker een aanrader, oud pandje maar reuze gezellig. Eten was voortreffelijk.
Op vrijdag gezellig vol restaurant met vriendelijke bediening. Voorgerecht van gebakken moseltjes was heerlijk. Als liefhebber van biefstuk bestel ik dat meestal niet in restaurants, vaak niet medium, droog en taai. Op het menu stond een biefstuk van 350 gr. de Big John. Gelet de ambiance het goede voorgerecht en de verzekering van de bediening dat de Big John echt mals was toch besteld.
Niets gelogen, zelden zo'n goede biefstuk gegeten in een restaurant, ook niet in de zgn. gerenomeerde restaurants. Als je een biefstuk van 350 gr. zo kunt bakken en voor de prijs van ik meen € 16,75 ben je voor mij top. Ook de irisch coffee toe was goed gevuld. Kortom, voor een gezellig smakelijk en niet te kostbaar etentje een aanrader.
Zéér slecht! Gisteren gegeten met vier personen. Het enige waar de Ommekeer geschikt voor is, is onbeperkt spareribs. Verder absoluut geen aanrader! We wilden rustig eten, dat is onmogelijk op de 'onbeperkt spareribs' dagen, waar een grote groep van 10 studenten zit te eten. We bestelden rood water, we kregen blauw. Voorgerechten (coquilles en pompoensoep) waren goed. Hoofdgerechten dramatisch. Gamba's waren absoluut niet vers en stonken zelfs, kant en klare saus erbij, duidelijk uit een potje, op een plak ananas... Mijn tafelgenoot bestelde de tofu terrine. Dit was een plak onbewekte tofu (!!!) met groente uit blik erop. In de 15 jaar dat zij vegetariër is, heeft zij in een restaurant nog NOOIT onbewerkte tofu gekregen. Toe stoofperen die zo hard waren dat ik het na een heel klein hapje al voor gezien heb gehouden. Zéker niet zelf gemaakt. Dat de saus uit een potje kwam, de groenten uit blik en de kant en klare stoofperen werd door de bediening bevestigd. Verder erg veel overlast van één andere klant. Zelf heb ik deze man op een gegeven moment gevraagd of hij niet wilde schreeuwen daar hij zich in een restaurant bevond. Een zeer botte reactie waarop hij mij gedurende de avond nog meerder keren lastig viel als hij langs liep. Waar het personeel niets aan deed. Op alle fronten waardeloos. De koffie en thee van het huis konden dat echt niet meer compenseren.
Met een vriendin high-tea gedaan. Hele vriendelijke jongeman(bediening). Wat we misten, engelse kopjes,etagere scones met room en jam misschien een tip!Meer fantasie b.v sandwiches op een stokje niet een broodje ham op een bordje!