| Keuken | Frans & Internationaal |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
Happycouple 9 april 2012 | |
Villa Couvert was voor ons totaal nieuw. Ondanks dat ze al 6 jaar bestaan, ontdekten wij het bij toeval. Het uiterlijk nodigde ons zodanig uit, dat we besloten om te kijken of er plek was.
Johnny63 26 februari 2012 | |
Geweldige ligging, nieuwe chef gerechten zijn echt super. Prijs-kwaliteit is top. Bediening is goed. Een pareltje in Oisterwijk. |
Peterr67 23 mei 2011 | |
Fantastisch restaurant, voor mij een van de verborgen parelletjes in restaurantland (zeker in het zuiden van nederland)! Eten op sterrenniveau met de gezelligheid van een eetcafe, wat wil je nog meer? |
FlorisW 11 januari 2011 | |
Afgelopen Kerst heb ik met mijn ouders heerlijk gedineerd hier! Er werd keurig aan mijn wensen voldaan, liever geen vis, dus ze maakten voor mij een uitzondering. Ik kreeg een heerlijke malse eend en een lekkere ossenhaas! Mijn ouders hadden een geweldig bereid stukje kabeljauw! De presentatie en de garnituur waren super, ook was de bediening uitstekend! Attent, netjes, goed georganiseerd en een geweldige sfeer! Hier ga ik zeker vaker eten!
Roosendaal 7 november 2010 | |
Zowel keuken als bediening reageerde wat verrast toen wij het maximaal aantal gangen van het verrassingsmenu wilde hebben met name met een behoorlijk aantal allergien van mijzelf. Timing en hoeveelheden klopten daardoor niet helemaal maar we hebben wel heerlijk gegeten. Wat raar was dat het op een zaterdagavond zo enorm rustig was en vervelend dat een groep met bekenden van de eigenaar vele malen meer aandacht kregen dan wij die toch een beetje in een hoekje waren neergezet. Eten was overigens heerlijk. |
Geef zelf je mening over Villa Couvert