1 2 3 ouder »

Suzanne- Suzanne- 11 augustus 2011

Gisteren gegeten bij Dock 154, (let op onderaan het trapje naar links! ;)..) Het eten was heerlijk, we waren met een groep en desondanks heeft de chef voor mij apart de gerechten bereid ivm een allergie, dat kom je niet vaak tegen! Heerlijke variatie op het origineel. De rest heeft ook heerlijk gegeten. Goede combinatie gemaakt met wijnen door de sommelier. Kortom Top!

mcs mcs 10 augustus 2011

Super lekker gegeten gisteren, zeer aparte combinaties (haas & gamba, parfait van scroppino en groene asperges) en het vlees was zeer goed bereid. Bediening aardig & snel, leuke sfeer, lekkere wijn! Zeker een aanrader!

Limbourgondier Limbourgondier 27 juli 2011

Wederom heerlijk gegeten bij Dock154. De chef heeft een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding weten te creƫren en de parfait van Scroppino maakt al je dromen waar! Een must-eat aan de Oudegracht.

saraiii saraiii 30 juli 2010

Laatst bij Dock154 een 3-gangen menu gegeten. De Vitello Tonato was wat droog, maar de lamshaasjes waren wel erg lekker en mals (aanrader). De bediening was erg vriendelijk en behulpzaam. Ik vond het decor niet echt bijzonder. Er zat een grote groep in het achterste gedeelte, die voortdurend aan het applaudiseren was en daardoor afgeschermd zat. Het voorste gedeelte is wat kaal en je zit er niet echt gezellig te eten. Ik weet niet of ik hier snel weer heen zou gaan.

Alex400 Alex400 30 juli 2010

Het personeel was heel erg vriendelijk en erg behulpzaam. Echter was de keuken wel enorm langzaam. Er zat een groot gezin naast ons en die moesten veel te lang wachten. Het eten is erg lekker en eigenlijk niets op aan te merken. Het is alleen niet zo spannend als de kaart doet vermoeden. Qua prijs is het redelijk.

Proever61524 Proever61524 7 juni 2007

Op tijd reserveren hier, maar zeker de moeite waard. In het zonnetje aan de gracht hebben we genoten van de heerlijkste gerechten en wijnen. Bediening was snel en vriendelijk. Reden voor een tweede bezoekje!

Proever61322 Proever61322 1 juni 2007

Heerlijk gegeten in restaurant Dock 154. Een goede kaart met voor elk wat wils. De bediening was erg vlot en vriendelijk en gaf ons genoeg aandacht. We hebben genoten van onze voorgerechten (blini\'s met zalmkaviaar en de antipasti) en gesmuld van onze hoofdgerechten (Ierse tournedos en parelhoenfilet). Alles smaakte voortreffelijk en aan de opmaak van de gerechten was zeer zeker aandacht besteedt! De muziek en de sfeer binnen is net zo gezellig als het leuke terras aan de werf! Een toplocatie om een avondje door te brengen!

Mijn complimenten aan dit restaurant! We komen zeker terug!

Proever59173 Proever59173 6 april 2007

Enige tijd geleden hier gegeten met wat vrienden. Ik had me wat meer voorgesteld van de entourage van Dock 154. Het is gezellig, maar er mist wat. Af en toe komt het wat studentikoos over. Wij zaten aan de hoge tafels die je bij binnenkomst gelijk ziet. Op zich kun je er wel ongestoord kletsen en tafelen en heb je geen last van je buren. We begonnen met een lekkere fles Cava. Die was prima. Voorgerechten smaakten evenals de hoofdgerechten goed. Voor minder valide mensen is dit een lastige locatie. Dock 154 zit namelijk onderaan de gracht, die je met een trap bereikt (naast Gaucho\'s). Volgens mij kun je er komen met de onderdoorgang bij de Winkel van Sinkel, maar dat weet ik niet zeker. Ook de tafels en banken staan erg hoog in dit restaurant. Als je met een rolstoel wilt aanschuiven wordt dit erg lastig. De toiletten worden gedeeld met de hoger gelegen bioscoop. Het kan soms dus tot lange wachttijden leiden. Al met al een aardig restaurant, zou er toch niet zo heel vaak naar toe gaan denk. Jammer dat het niet zo goed toegankelijk is voor minder validen.

Proever57059 Proever57059 12 februari 2007

Alhoewel het lekker eten was en de inrichting leuk en de bediening vriendelijk, was het ronduit schandalig dat we er om half 10 uitgeknikkerd werden omdat de tent verhuurd was aan een groep studenten. Het was wel zo aardig geweest als dit even van tevoren, tijdens het reserveren, gemeld was.

Proever48806 Proever48806 23 november 2006

Super lekker gegeten, goeie sfeer en prettige bediening. Absoluut voor herhaling vatbaar.

1 2 3 ouder »

Geef zelf je mening over Dock 154