10us 1 mei 2012 | |
Eind april dineerden wij met een gezelschap van 7 personen bij De Unie. Ofschoon voor slechts 6 mensen was gereserveerd, maakte men geen enkel punt van een extra tafeltje dat dan ook direct werd geregeld. De bediening was vlot, accuraat en uitermate vriendelijk. Behalve dat we werden verwend met een flexibele keuken die zowel de vlees- en visliefhebbers als vegetariërs verraste, werd ook wijn geserveerd die het geheel mooi completeerde. Fijn ook dat er keus was uit meer wijnen 'per kleur', dat zie je helaas op steeds minder plekken. Vonden we dit al een plezierige ervaring, helemaal blij werden we van de serveerster die na haar dienst even aan de bar een drankje zat te nuttigen doch meteen onze tafel weer ging bedienen toen zij zag dat wij nog iets wilden bestellen. Eerlijk eten en drinken, een fijne ambiance, een prima prijs-kwaliteit-verhouding en een vootreffelijke bediening, wat wil je nog meer? Maria, bedankt! |
jos9 23 april 2012 | |
Ik heb gisteren bij De Unie gegeten, met een groepje van 7. Een uitstekende ervaring. Bij het reserveren waren ze al heel flexibel, heel prettig, omdat we niet wisten met hoeveel mensen we zouden komen. Eten was heerlijk, ook het vegetarische eten. Heel aardige bediening, die echt haar best deed (ging in de keuken navragen of gerecht een beetje aangepast kon worden). Kortom: een aanrader! |
rotterdammertje 12 maart 2012 | |
Wij zijn hier nu 2x geweest en kunnen niets anders zeggen dan dat het een uitstekend restaurant is met perfect bereide en smakelijke maaltijden en zeer goede bediening. Gerechten bereid uit een potje of de standaard hap kom je hier niet tegen. |
Dutchman 20 februari 2012 | |
De Unie is een voorbeeld voor andere horecabedrijven. Het eten is er eerlijk en meestal behoorlijk goed. De sfeer is aangenaam. De bediening vrijwel altijd vriendelijk. en als je er een glas wijn besteld dan is ook de kwaliteit daarvan beter als gemiddeld. |
lecorbusier 14 februari 2012 | |
Het eten was niet te behappen. De droogte van het vlees en de bijlagen -bonen & pastinaak- onvoorstelbaar. Ik had echte honger, maar kon het gewoon niet doorslikken zonder steeds weer een slokje water te nemen. De service had helaas geen begrip voor mijn klachten. Terwijl het eten niet duur was (€40 voor twee hoofdgerechten en 2 glazen wijn), heb ik spijt van mijn avondje uit eten in de Unie. |
HeftigopZuid 24 december 2011 | |
Wij zijn hier nu sinds de opening een aantal keer geweest voor diner en wat opvalt is de attente bediening en de heerlijke gerechten voor een eerlijke prijs. De dames en heren van de bediening doen echt hun best om het naar je zin te maken. De gerechten die de keukenbrigade klaarmaakt volgen de seizoenen, zijn origineel maar zonder pretenties. Ga zo door! |
MissO 20 oktober 2011 | |
Ik heb vorige week bij Restaurant De Unie gegeten en dat was een hele goede ervaring! Ik heb samen met mijn vriend eerst een plateau de Unie genomen, zodat we van vanalles een beetje konden proeven. En als hoofdgerecht had ik de visschotel van de dag, Een scholfilet met een puree van pompoen en snijbiet en heerlijke schorsenerenchips. Het was echt verrukkelijk! De bediening was ook erg vriendelijk en snel. De wisselende dagschotels zijn fijn, want daardoor is er altijd iets anders te kiezen, als je terugkomt. Wat wij zeker zullen doen! |
tom12345678 21 september 2011 | |
Wij hebben hier op een doordeweekse avond heerlijk gegeten. De dagschotel wat een combinatie van kalfsvlees (worstje, stoofvlees en rollade). Het was echt tot in de puntjes verzorgt, zag er leuk uit en was heerlijk. We hadden er een anti-pasti plateau bij met een allerlei lekkere smeerseltjes en geroosterde groenten. Het brood dat erbij zat was bijna betoverend, zooooo lekker!
joke_wim 24 juli 2011 | |
Goed dagmenu. Uitstekende bloemkool/kokossoep. De bouillabaisse was goed. Vriendelijke bediening. |
Proever54071 9 juli 2011 | |
Afgelopen week hebben we geluncht in De Unie, in tegenstelling met onze ervaringen in de avond, was de lunch buitengewoon slecht. Er was duidelijk geen kok aanwezig, verlepte sla, met heel veel olijven in de olie, rode zalm, zo uit een blikje op het bord gekwakt, het was een grote terleusrstelling. |
Geef zelf je mening over De Unie