| Keuken | Internationaal, Vis & Brasserie |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
Bourgondier93 18 oktober 2011 | |
Wat een vernieuwde ambiance! Met het comfortabele nieuwe interieur en de ontzettend mooie Mediteraanse binnentuin is Vulders zeker een aanrader. Met chef Anton in de keuken is ieder gerecht een verrassing op zich. Er hangt een gemoedelijke sfeer en de bediening probeerde ons ondanks de drukte toch zoveel mogelijk aandacht te geven. Een heerlijke plek voor een avondje uit. |
Sabrina01 14 oktober 2010 | |
Wij komen hier altijd graag. Fijne sfeer, goed eten. Gewoon goed, niet super bijzonder maar gewoon goed.
mouse1277 27 september 2010 | |
Afgelopen zomer tijdens de kermis hier gegeten.
doorgemaal 17 februari 2010 | |
A la carte gegeten met 2 personen. Aantal gerechten was dik in orde, maar er waren toch zaken die beter hadden gekund. De soep van roseval aardappelen was uitstekend. Ook de rouleau van ganzenlever viel in de smaak, al was het slordig van de keukenbrigade dat men het plastic omhulsel van de rouleau niet volledig had verwijderd. De Kampina-ree was voortreffelijk bereid; helaas kon dat niet gezegd worden van de rib-eye kalfslende die erg vet en taai was. De witte huiswijn (een cabernet sauvignon) en de koffie waren prima. |
Mysterie Guest 21 juli 2008 | |
Schandalig prijzig! In de Randstad hadden ze allang kunnen sluiten. Je mag best prijzig zijn, maar dan schep je ook verwachtingen: niet alleen van het nivo van 't eten (niet slecht niet geweldig) maar ook van de bediening... lokale gasten krijgen een overduidelijke voorkeursbehandeling, werkelijk ontzettend onbeleefd. Begrijp best het "ons kent ons-gevoel", maar dit kon en kan echt niet hoor. |
Geef zelf je mening over Brasserie Vulders