Maren 21 juli 2009 | |
Lekkere lunchplek, origineel en eerlijk eten maar prijzig. Helaas geen lekkere zitplekken. Karige stoeltjes en tafeltjes. Boven staat nog een bankje aan een tafel, dat zit beter maar nog niet echt lekker. |
Proever67696 3 juli 2008 | |
YES!!!!
Proever62678 16 juli 2007 | |
De koffie is absoluut niet the best in town , de bagels zijn in orde . moet wel zeggen dat het altijd hetzelfde is . verwacht niks nieuws in deze franchise. |
Proever61854 15 juni 2007 | |
Good fresh properly filled bagel sandwiches and yummy smoothies |
Proever6279 18 augustus 2006 | |
Toch maar liever naar Bagels&Beans op de Plaats. Daar is tenminste nooit iets \'uitverkocht\' of nog half bevroren. Maar voor alleen een drankje is het natuurlijk prima.
Proever49793 11 augustus 2006 | |
Ook een ideaal plekje als je een keer alleen ergens wat wil gaan drinken. Het leuke is dat je boeken uit de winkel mee mag nemen, zodat je onder genot van een kop koffie bijvoorbeeld een geschikte reisgids kan uitzoeken. Wat ik ook leuk vind is dat er gewerkt wordt met veel verse en biologische producten. De bagel met aardbeien is duur, maar heerlijk! |
Proever26088 1 juli 2006 | |
Goede koffie, lekker muffins/brownie\'s e.d, lekkere en gezonde sapjes. Fijne sfeer en een lieve meid in het \"winkeltje\"! |
Proever43606 17 februari 2006 | |
Aiai! Die meergranen bagle met zalm, naturel roomkaas en kappertjes was super smakelijk! De verse appelsap was ook lekker fris. Voor herhaling vatbaar! Als je een tafeltje neemt met uitzicht over de winkelende mensen in de passage, dan zijn de kosten en de kwaliteit helemaal in balans. |
c4 4 februari 2006 | |
Ik ben hier alleen 1 keer geweest voor koffie met een muffin, dus voor de broodjes kan ik niet oordelen. Maar de koffie was goed en de muffin lekker (die hadden ze nog heerlijk eventjes in de oven opgewarmd) . Redelijke prijs, andere lunch/koffiezaken zijn duurder.
Proever12321 7 januari 2006 | |
Eindelijk ook in Den Haag. Heerlijke bagels en vooral..... de cheesecake! De prijs zijn behoorlijk maar dat is te verwachten in de buurt van de Hoogstraat. |
Geef zelf je mening over Bagels & Beans