7.3

Pier 10 doet mee aan de IENS DinerDagen

3 gangen voor €25
van 28 mei t/m 3 juni

Reserveer deze aanbieding!

Meer restaurants? Ga naar dinerdagen.nl!

Reserveer nu

KeukenInternationaal
Openingstijden18.30-21.30

Het interieur mag dan net iets te oud zijn, de locatie is en blijft fantastisch. Net achter het Centraal Station is dit restaurant gevestigd, waar je vanuit de serre heerlijk uitkijkt op alle bedrijvigheid in het IJ. De entourage is sfeervol en het personeel draagt bij aan de informele sfeer die er hangt. Op het menu staat altijd wat verrassends. Wat te denken van een salade van kalfslever en -tong, vijgen en walnoten met een balsamicosiroop? Of een broccolisoep met amandelen en gerookte paling? Leuke Frans en internationaal georiƫnteerde gerechten!

zoetekauw zoetekauw 1 februari 2012

Gisteren gegeten bij Piet 10. Ik eet daar altijd graag, het is dicht bij het station en het eten is er heerlijk tegen een schappelijke prijs. Ook gisterenavond werden we niet teleurgesteld met een zalige hazerug en lamsbout in mintsaus. Klein nadeel is de tocht die van de ramen komt in de erker en dat is nu net met deze vrieskou niet echt lekker. Maar ondanks dat toch een prima plek!

willemb willemb 15 januari 2012

Het bestaat dit jaar 25 jaar en ik had er nog nooit gegeten. een schande. Een restaurant waar je 'aanschuift'. Gezellig, informeel, een beetje rommelig, vriendelijke bediening en nee, juist niet gaan restylen of opschilderen. Kan nog makkelijk 25 jaar mee zo. Heerlijk gegeten, klassiek, kalfsrolletje met lever in een zoete saus en rolletje van tong met gerookte schelvis. Vitello tonato en een krabsoepje vooraf en een creme brulee achtig vanille toetje. Ons was de erker aangeraden en daar ha dik ook gereserveerd, maar eigenlijk vonden we het restaurant gezelliger, en daar was nog een tafeltijd vrij. een restaurant waar je gelukkig van wordt.

yasuriyamile yasuriyamile 6 september 2011

We waren hier ongeveer een maand geleden wezen eten. Het eten smaakte verrasend goed. Maar het dessert viel een beetje tegen. De chocolade cake was beetje droog. De bediending was vriendelijk en attent. De locatie is goed. Het gebouw is appart en voegt iets aan de sfeer toe.

MetMesEnVork MetMesEnVork 23 augustus 2011

De mensen van Pier 10 lijken zelf ook van goed eten te houden. Leuke smaakcombinaties die me elke keer weer het water door de mond laten lopen. Ik kom er regelmatig. Vanwege het eten, de sfeer, het mooie historische pandje, de toplocatie achter Amsterdam Centraal Station - ook praktisch als je onderweg bent of afspreekt met mensen van buiten Amsterdam.

steun061 steun061 28 juni 2011

Wij hebben op deze unieke lokatie heerlijk gegeten na een keuze gemaakt te hebben uit een fantasierijk samengesteld 3-gangen keuzemenu.
Wij komen zeker terug bij dit bijzondere restaurant.

Geef zelf je mening over Pier 10