6.8

3 gangen voor €30
van 28 mei t/m 3 juni

Reserveer deze aanbieding!
Reserveer voor lunch

Meer restaurants? Ga naar dinerdagen.nl!

Reserveer nu
Envy Delicacies over zichzelf

Envy is een stijlvol restaurant op de Prinsengracht dat exclusieve charcuterie, kazen en andere delicatessen en gerechten serveert. Eén van de wanden bestaat uit 26 koelkasten. Deze zijn op ooghoogte geplaatst. De koelkasten zijn bedoeld als showcases voor wijnen, maar ook voor kazen, worsten, oesters, jammen, chutneys etc. Voor de vijfde keer heeft Michelin Envy bekroond met een Bib Gourmand.

1 2 3 4 ... 16 ouder »

Cuisine2012 Cuisine2012 20 april 2012

This was the worst dining ecperience I have had ever. Horrible service, waiters with attitude, food was not up to standard at all and it was completely over priced. The only thing I have 'envied' during the dinner there was to go home.

graafaike graafaike 18 april 2012

Mooie zaak, mooi gelegen. Helaas was het eten van redelijke tot goede kwaliteit maar voor die prijs verwacht ik toch heerlijk eten. Bediening was leuk op de (wat ik denk) leidinggevende na. Geholpen door een leuk meisje met krullend haar, hij tikje chagrijnig. ik zat voor in de zaak en hoorde hoe hij tegen keuken en bediening uitviel (hij was gestrest met 4 tafels in de zaak ofzo?) Not done!! verder vergat hij zelf weer een drankje of 2, de wijn was redelijk maar overpriced en werd echt karig ingeschonken. Voor mij eens maar nooit weer. Typische wannabe hip tent

Bas1Amsterdam Bas1Amsterdam 10 december 2011

way way over priced for what you get , good bites but crazy pricy. no value for money ,your so mad at the bill when u go it over takes the food you just had. you can go to a really nice dinner for what you pay 2 people 1 bottle, 7 things. nothing crazy or over the really tasty things like curied meat , some pork belly,1 scallop and 20 grams of foie gras for 140 plus "really " come on. its time for an adjustment of price. the owners should eat there and pay for it and see how they feel

L1007 L1007 15 november 2011

Met een grote groep gekozen voor het 6 gangen menu van de chef. Mooie kwaliteits producten. We hebben lekker gegeten. Ook erg goed dat ze rekening konden houden met 2 verschillende voedselallergieen van onze tafelgenoten. Na een kleine 4 uur tafelen zijn we met een vol en voldaan gevoel vetrokken.

WendyO WendyO 4 november 2011

Het eten was echt heerlijk en smaakvol. De kleine hapjes zijn net iets te klein, maar aan het einde van de avond heb je in ieder geval geen spijt van de kleine porties. De bediening was wisselend. Op sommige momenten moest je echt dankbaar zijn dat je daar mocht eten! Een beetje een omgekeerde wereld. Toch hebben ze moeite voor ons gedaan op andere momenten. Hulde aan de chefs!

gooischevrouw gooischevrouw 23 oktober 2011

het is vergeleken met een jaar geleden veel beter geworden, gerechten van Envy gaan met de tijd mee. de borden waren schitterend opgemaakt. Gebruik van nieuwe technieken en smaakcombinaties.We hebben heerlijk gegeten, gedronken en genoten. Ik kom zeker terug.

laura12 laura12 8 september 2011

Veel over gehoord, nu eindelijk zelf gegeten. En het was boven verwachting! Allemaal heerlijke proeverijen van diverse gerechten. Wij zijn voor het 6-gangen menu van de chef gegaan als kennismaking, en hebben daar beslist geen spijt van. Ook de wijnkaart is zeer uitgebreid. Het personeeel bijzonder vriendelijk en de aankleding van het restaurant warm en trendy. Aanrader dus!

florryone florryone 25 juli 2011

3.5 uur wachten op de verschillende gangen en dan nog met een leeg gevoel vertrekken.
Envy moet een van de betere restaurants in A'dam zijn, maar ik raad het iedereen af. De porties zijn te klein, de kwaliteit is aardig maar niet genoeg om er echt van te genieten. Als de proties in een normaal tempo zouden door komen zou het misschien its zijn, maar tussen een voor gerecht en het 1e hoofdgerecht zat 1.5 uur. Uiteindelijk 3.5 uur zitten wachten op 4 gangen die binnen 5 minuten geconsumeerd waren.
Na de bediening erop te attenderen dat het allemaal wel erg lang duurde kregen we bijval van vele gasten om ons heen. Een aantal vertrokken om in een ander restaurant het dinee voort te zetten.
Envy is een leuk concept maar in praktijk mist het karakter en zorg voor de maaltijd. Het restaurant zelf was erg vol, de bediening kon deze drukte duidelijk niet aan. Voor ons een grote afrader...

sMuller sMuller 18 juli 2011

Het kan aan ons of het moment hebben gelegen, maar wij vonden de verhouding tussen de prijs en de hoeveelheid enigszins zoek. De kwaliteit van de gerechten was verder goed, de bediening vriendelijk.

sasron sasron 27 juni 2011

Gisteren lekker buiten de lunch genoten. Eten was prima verzorgd. Niet hoogdravend, maar van een acceptabel niveau. Bediening meer dan keurig en de entourage, tja aan de gracht zitten is altijd fun!
Mijn enige echte commentaar is de stoelen en tafels op het terras kunnen echt niet meer. Te wiebelig, niet stevig plus de gaten in de tafel maakt het neerzetten van (wijn)glazen tot een uitdaging. Bij onze buren ging het dus dan ook fout! Doe hier iets aan!!

1 2 3 4 ... 16 ouder »

Geef zelf je mening over Envy Delicacies