esvelthoen 14 mei 2012 | |
Wie zin heeft in (h)eerlijke gerechten met wijn die daar uitstekend bij gecombineerd kan worden dan is Z&M the place to be. Rob en Emmy weten zeer goed op de wijnwensen van de klanten in te gaan. De menu´s zijn zeer goed samengesteld; met basissmaken weet Z&M zeer originele gerechten te maken. Zelfgemaakte yoghurtijs met olijfolie en tijm is écht een aanrader tezamen met de oesters.
rosaliearendsen 6 april 2012 | |
Met enigzins hoge verwachting hier wezen eten met een groep vriendinnen. Helaas zijn deze verwachtingen niet geheel waar gemaakt. Wankelende stoelen. Extra brood vragen maar dat bleek al op te zijn. Bediening was onderbezet (op een donderdagavond). Drankje besteld maar nooit gekregen. Nagerecht niet compleet waardoor het één droge hap werd... Uiteindelijk hierover een opmerking gemaakt, krijg je als excuus 'we wisten ook niet dat het zo druk zou worden'. Daar kan ik dus werkelijk niks mee als betalende klant! Maar goed de sfeer was goed en het hoofdgerecht (eend) lekker te noemen. Maar of ik er nog eens ga eten... |
Dr-D 4 februari 2012 | |
Heerlijk gegeten. Leuke ambiance, attent personeel en een verfijnde kaart. En dat allemaal voor een hele redelijke prijs! Sowieso een aanrader! |
sirlerac2 29 januari 2012 | |
Een veelbelovende zaak. Leuk entree, goede inrichting, maar wiebelende tafel. Weinig attente ober zal het verhelpen. Moet nog gebeuren en is exemplarisch voor de bediening. Duurt allemaal te lang. Uiteindelijk naar bediening toegelopen en gevraagd waar hoofdgerecht bleef. Oh sorry, "ik heb op het verkeerde knopje gedrukt". Helaas was het eten ook niet geweldig. Voorgerecht met lauwwarme makreel erg zout. Hoofdgerecht met haas slecht gegaard. |
TdH 25 januari 2012 | |
Z&M is erg gezellig, echt Rotterdams. De bediening was wat onderbezet maar bijzonder vriendelijk. Het uitzicht op een flink stuk bilspleet was niet erg smakelijk, zo aan tafel. Wat wel erg smakelijk was de pate met zuurkool vooraf en ook de pata negra was prima. Evenals de wijn, brood en olie prima.
esvelthoen 14 december 2011 | |
Het voorgerecht uit het menu van vorige week mag van mij echt op de vaste kaart. Niet alleen omdat het er heel kleurrijk en creatief uit zag maar ook vanwege haar voortreffelijke smaak: Rode bieten puree met krabsalade en daarin een verse oester. Deze puree werd geserveerd in een glas op een bord met om het glas heen sneetjes rode en gele biet. Het smaakte verrukkelijk evenals de rogvleugel en het toetje. De bediening was zoals ik niet anders ken bij ZM: heel aardig en met verstand van zaken. Zij weet altijd het juiste aan te bevelen. Ga zo door ZM! |
sascha halsema 26 oktober 2011 | |
Ik heb hier heerlijk herfstig gegeten vorige week. Een spannende salade vooraf met allerlei bospaddenstoelen, van knapperig tot vol-sappig. Vol met lekkere dingen die mooi bij elkaar passen, met verrassende kleine smaakexplosies van kleine stukjes fruit. Hoofdgerecht was nog herfstiger: wilde eend, met een authentieke krachtige smaak, begeleid door een huisgemaakte pruimen compote en pompoen van eigen Franse bodem.
marieke12345678 25 oktober 2011 | |
Al jaren eet ik met veel plezier bij Z&M . De kaart is eerlijk en verrassend. De bediening is heel persoonlijk en heeft verstand van zaken. En bovendien kijk je uit op de mooiste plek van Rotterdam: de veerhaven in het scheepvaartkwartier. Echte aanrader! |
brokgoud 19 april 2011 | |
Wij hadden een familie reunie en aten hier met acht personen. Het restaurant ziet er heel aantrekkelijk uit. Beetje idee dat je echt in een ouderwets restaurant aan de haven zit. Entree via een viswinkel annex bar. Charmant. Maar helaas het eten: wij namen allen het seizoensmenu en kozen de verschillende mogelijkheden. Start met Carpaccio van zeewolf: een blamage; totaal smakeloos als je de waterige smaak niet meerekent. Dan rode mul op artisjok: een grote artisjok op een te klein bord gekwakt met erop een verdorde 9te droge)rode mul. In kreeften garnalen bisque? dat was niet echt te proeven. Vervolgens lamscarré met lamsstoof en venkel. Ondanks verzoek toch te gaar gebakken carré. jammer jammer
tjejen5 5 april 2011 | |
Lekker eten op een mooie locatie. Ook de sfeervolle lampjes rond het terras maken het heel leuk.
Geef zelf je mening over Z&M