| Keuken | Internationaal |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
We zijn met 6 man op de bonnefooi hier naar binnen gestapt. We werden vriendelijk ontvangen en er werden 2 tafels aan elkaar geschoven om ons plaats te laten nemen. We hebben allemaal een hoofdgerecht genomen met een fles wijn. Mijn salade was prima. Oosters gemarineerde biefstuk die lekker mals was en het was voldoende. Mijn tafelgenoten met vis en pasta vonden hun eten ook lekker. Niet spectaculair maar prima. Echter de 3 die voor de hamburger gekozen hadden waren zeer teleurgesteld.Voor een restaurant dat puur eten aanprijst is het ronduit slecht dat de hamburger smaakt als een goedkope diepvries hamburger. Ook de toetjes waren matig. Wij komen hier niet snel terug.
De kaart bevat een variatie aan eenvoudige, betaalbare gerechten en opvallend veel vegetarische opties.
De vegetarische kroket lag in een groente curry, waardoor een hoofdeigenschap van een kroket: krokant zijn, helaas verloren ging. Een minder geslaagde combinatie.
De groenteburger was prima en de prijs en kwaliteit alleszins redelijk.
Vriendelijke en sprankelende bediening die de glazen goed gevuld houdt. Het ontbreekt echter aan basiskennis over de wijn.
Levendige zaak met een ongedwongen sfeer en een eenvoudig interieur.
Na lange tijd weer eens bij ons gegeten.Het was altijd goed maar helaas zijn ze sterk achteruit gegaan.Bediening was vriendelijk maar wisten niets over de wijn te vertellen . De hamburgers en Kipspies waren droog en doorbakken . Jammer hoor !
Gegeten op: 4 februari 2013.
Ik had van te voren contact opgenomen omdat ik veganistisch en glutenvrij eet, dit bleek geen probleem. In het restaurant bleek dit anders te zijn, de bediening wist niet eens wat veganistisch eten inhoudt... Het werd dus weer veel gedoe en er moest uiteindelijk een gerecht samen gesteld worden uit twee verschillende gerechten, geen probleem overigens.
Ik was met nog twee andere vegetariërs en wat zij bestelden was echt vreselijk! Een gerecht was een bord helemaal vol bonen, met drie kleine rolletjes wijnbladen.. we lagen gewoon in een deuk om hoe belachelijk het er uit zag! Het andere gerecht was een dikke droge homp, wat een burger voor moest stellen... echt te erg voor woorden... We vroegen of het altijd zo opgediend wordt, en de bediening vond het er zelf ook maar raar uitzien.. Kortom, echt geen aanrader!
Eten bij Ons is gewoon goed. Alles vers en biologisch. De bediening is vriendelijk en attent. De kaart wordt een paar keer per jaar gewijzigd maar echt grote veranderingen staan er dan niet op, dat is jammer.
Schrijf zelf een recensie over Ons Eten en Drinken
Schrijf hieronder je recensie over Ons Eten en Drinken. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.