| Keuken | Frans, Internationaal & Wijnbar |
| Minimum menuprijs | €29.50 |
| Huiswijn per fles | €16.50 |
| Huiswijn per glas | €3.25 |
| Openingstijden | 12.00-22.00, ma gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
vandenheuvelleonie 22 april 2012 | |
De specialisatie van dit restaurant in wijn is duidelijk merkbaar aan tafel. Er word bijzonder gepassioneerd gepraat over wijn, dat is voor mij een verademing. Bij elk gerecht op de kaart staat een bijpassend wijnadvies. Wat ervoor zorgde dat mijn eetkeuze bepaald werd door de wijn die erbij stond.. De kok is een vakman dat is duidelijk, alles goed op smaak, maar inderdaad worden hier geen torentjes met het eten gebouwd of opgeschuimd. Dat vind ik niet fantasieloos, maar puur. Ik vond de porties wel wat aan de grote kant. Leuke retro ambiance en personeel wat oprecht lacht. Ik wens niets meer dan dit. Een aanrader! Toch nog even een minpunt waar ze op moeten letten; het was best druk en dan zit je voorin toch te dicht op elkaar. |
SebastiaanJ 14 maart 2012 | |
Samen met m'n vriendin het 4-gangenmenu gekozen met een wijnarrangement. Als amuse kregen we gesneden rauwkost met mayo/: lekker, maar dat maak ik thuis ook eenvoudig klaar. En het verbaasde ons dat begin maart aarbeien (zomerkoninkjes) werden geserveerd. Alles was op zich lekker, maar we vonden het fantasieloos.
BertH 8 januari 2012 | |
Op 5 januari trakteerde ik mijn nichtje op een dinertje in ’s-Hertogenbosch. De keuze was gevallen op restaurant Artisan in de Verwerstraat. De netjes verzorgde website had mij nieuwsgierig gemaakt, evenals het motto van het restaurant ‘laat u verrassen’. We arriveerden omstreeks 19.30 uur – op koopavond - in een vrijwel leeg restaurant.
dirkh345 27 november 2011 | |
Erg lekker gegeten bij Artisan. We hebben het viergangenmenu genomen met bijpassende wijnen. Goed gastheerschap, je merkt de bediening niet op maar ze zijn er wel voortdurend present en assertief. Het eten is verfijnd en de prijs kwaliteit verhouding is dik in orde. Eten is kwalitatief goed en je krijgt ruim voldoende. Geen sterrentent, maar binnen de categorie daaronder zeker top. |
job 17 april 2011 | |
Prima verrassingslunchmenu in een heerlijke tuin in het centrum van Den Bosch. Weg , de toeristendrukte van de Korte Putstraat, gewoon 100 meter verder lopen! |
Geef zelf je mening over Restaurant Artisan