eetendrink 22 januari 2011 | |
Eten is prima te noemen, de keuze in menu is vreemd, veel pizza en pasta keuzes maar vlees of visgerecht weinig. Als je niet van pasta en pizza houdt heb je een probleem... De presentatie van het eten is ook hele mooi te noemen. Het oog eet ook mee. De inrichting is een beetje kil, zou wel wat warmer van inrichting mogen. De service was heel goed, het personeel was zeer attent en snel in reactie. Zou hier beslist terug gaan.Al met al aan te raden |
Proever65140 15 september 2008 | |
Heerlijk gegeten! Lekkere salade bij de pasta gehad.
Proever74508 23 april 2008 | |
Ben er vandaag wezen eten was echt super maar dan ook echt super lekker is echt een aanrader voor iedereen ze zijn net verhuisd en is echt de mooiste zaak in de wijde omgeving is echt aan alles gedacht. Ik zelf heb al veel pizza's in mijn leven gegeten maar nog nooit zo lekker als deze. Mensen als jullie ooit in de buurt van Vaals komen moeten jullie zeker een pizza gaan eten je zult er geen spijt van krijgen. Ik kom in iedere geval weer zo snel mogelijk weer terug. |
Proever73808 7 april 2008 | |
Top Restaurant, je kunt er super lekker eten en t personeel is te gek, echt een aanrader...GA ZO DOOR!!!! |
Proever54776 24 november 2007 | |
Heerlijk gegeten in rookvrij restaurant.
eetendrink 10 december 2006 | |
Heb er net gegeten. Ben onder de indruk. Niet verwacht dat het zo goed kon zijn. Beter dan diverse restaurants in italiƫ ( ben ik net op vakantie geweest ) pizaa was heerlijk, niet te dikke bodem, de pasta was mooi al dente.
Geef zelf je mening over Ristorante Pizzeria Bellissima