Eten is prima te noemen, de keuze in menu is vreemd, veel pizza en pasta keuzes maar vlees of visgerecht weinig. Als je niet van pasta en pizza houdt heb je een probleem... De presentatie van het eten is ook hele mooi te noemen. Het oog eet ook mee. De inrichting is een beetje kil, zou wel wat warmer van inrichting mogen. De service was heel goed, het personeel was zeer attent en snel in reactie. Zou hier beslist terug gaan.Al met al aan te raden
Ben er vandaag wezen eten was echt super maar dan ook echt super lekker is echt een aanrader voor iedereen ze zijn net verhuisd en is echt de mooiste zaak in de wijde omgeving is echt aan alles gedacht. Ik zelf heb al veel pizza's in mijn leven gegeten maar nog nooit zo lekker als deze. Mensen als jullie ooit in de buurt van Vaals komen moeten jullie zeker een pizza gaan eten je zult er geen spijt van krijgen. Ik kom in iedere geval weer zo snel mogelijk weer terug.
Heerlijk gegeten in rookvrij restaurant.
Letterlijk een verademing.
Gezellige ambiance in een "huiskamer" omgeving.
Klein (dus reserveren aan te bevelen) maar voortreffelijk.
Geef zelf je mening over Ristorante Pizzeria Bellissima