5.6
4.9
Toon telefoonnummer (0251) 375 801

KeukenBbq, Grill, Bistro, Bistro & Europees

babsie625 babsie625 13 februari 2012

Van kinds af aan kom ik al bij Sante maar afgelopen vrijdag was voor mij de laatste keer. We zijn met z'n drieen gaan eten naar aanleiding van een stukje in de krant waarin ze vertelden dat ze verbouwd hadden. De wc's waren verplaatst, maar ik kon voor de rest niet zoveel ontdekken wat anders was. De resten van de bouw van de wc's zat nog steeds op de tegels en de wc borstels waren denk ik ook nog van de bouwvakkers bah! De sate was lauw. Ik had een tournedos met roquefortsaus, maar de saus lekker wel water, na hier melding van te hebben gemaakt kreeg ik wel lekkere saus.
Ik sluit me aan bij LKB, waar is de tijd gebleven dat dit een toptent was dat elk weekend helemaal vol zat????

pascal123 pascal123 7 juli 2011

Een vriend en ik komen hier redelijk vaak, maken een tripje van 40km om hier te gaan eten..!!
Gewoon heerlijk zitten, goede vleesgerechten...!!

Kruidenboter is super.. net zoals de carpaccio, Escargots, sate, spareribs en ga zo maar door.

richardjm richardjm 28 september 2010

Voor de saté "moet" je hier zijn! zalige saus, vlees grote porties erg lekker... Jammer dat het succes nu heeft geleid tot het bijbetalen van patat en mayonaise, maar niet betreurt blijft echt een feestje. Binnen is het gezellig donker, verwacht geen luxe maar is gewoon gezellig.

proever1823 proever1823 3 januari 2010

Wij hebben heerlijk gegeten bij sante in wijk aan zee De sate is top en de spare ribs heerlijk Wij op aanraden van vrienden wezen eten en ik kan niet anders zeggen dat alles heel goed verzorgd is en heel gezelig een echte bistro zo zie je ze tegenwoordig niet meer, wij krijgen goede kwaliteit vlees en meer dan genoeg wij konden het niet op prijs kwaliteit is goed. Wij hebben een heerlijk avond gehad wij komen zeker terug en zullen het aan iedereen aanraden Sate ga zo door Wij komen terug Groetjes Johan .

sate-eter sate-eter 28 oktober 2009

Lekker sate-tje bij Sante. Moet eerlijk zeggen dat het al weer een tijdje geleden was, maar absoluut toch weer de moeite waard. Gewoon goed eten en nette prijzen. Blijft gewoon goed en de bediening was ook op en top. gewoon lekker vrolijk en ik kan niet anders zeggen dat we hier zeer snel weer een keer terug gaan komen. Groetjes van zeer tevreden klanten.

Geef zelf je mening over Santé

Maandagvan 17:00 tot 23:00
Dinsdagvan 17:00 tot 23:00