7.8
8.3

1 2 ouder »

Eos Eos 23 oktober 2011

Heerlijk gegeten in dit restaurant.
Gerechten waren goed op smaak en kip lekker mals.
Er is van alles te bewonderen (aankleding is zoals het hoort in een mexicaans restaurant).
Vriendelijke bediening en ook zeer kindvriendelijk!

dassel dassel 11 oktober 2011

Lekker eten in hele mooie ambiance, waar je meteen al vrolijk van werd. Eten was lekker, wel spicy, daar moet je wel van houden

ik-hou-van-lekker ik-hou-van-lekker 10 juni 2011

Leuke tent op t eerste gezicht. Een mooi pand dat erg vrolijk en kleurrijk gedecoreerd is. De kwaliteit van de bediening liet te wensen over. Er was geen overzicht waardoor we soms het gevoel kregen 'vergeten' te zijn. Na lang wachten kregen we het eten... Hier hadden we geen woorden voor, de kip was niet goed gaar, evenals het visgerecht. We hebben meer laten staan dan we opgegeten hebben en zijn niet van plan hier nog een keer terug te keren. Erg jammer want we houden erg van de Mexicaanse keuken...

Karina38 Karina38 12 juni 2009

Kwamen hier om 21.30u met 4 personen aan, wilden nog wat eten ,maar werden in 1e instantie geweigerd omdat er al 1 uur geen gasten meer waren geweest,dit terwijl de keuken normaal tot zeker 22 uur open blijft. Na enig aandringen konden we nog wel de spare ribs eten(mits we allemaal hetzelfde zouden nemen). Eigenlijk kwamen we ook voor de ribs,dus daarmee akkoord gegaan,wegens goede ervaringen in 't verleden... Viel ons net als enkele maanden ervoor voor de 2e keer gruwelijk tegen. Voorgaande keer ook geklaagd bij bedrijfsleidster dat de ribs niet smaakten zoals vroeger en slechts lauw geserveerd werden. Zij gaf ons gelijk,er was een andere vleesleverancier en een nieuwe kok....we kregen nieuwe portie...even onsmakelijk ,maar wel warm deze keer. Na onze 2de bar slechte ervaring hier gaan we dus niet meer terug,ribs smaakte weer vies en muf en waren amper warm. Medegedeeld aan ober,die schouders erover ophaalde.Jammer dat Jos van Stratum niet meer de vlees leverancier is.Ons zien ze hier niet meer,terwijl we hier vroeger maandelijks naar toe gingen.

Proever75906 Proever75906 27 mei 2008

Dit is niet heel bijzonder. Het ziet er van binnen gezellig uit maar het eten is niets bijzonders..Prima om even snel iets te eten maar als je lekker Mexicaans wil eten moet je niet hier naartoe!

garnaal6 garnaal6 25 mei 2008

De inrichting is erg gezellig, wat je mag verwachten van een dergelijke zaak, vrolijke kleurtjes, grappige details. Lekker eten, ook de frozen margherita was lekker, gezellig tentje.

Proever64831 Proever64831 16 januari 2008

Oh, de kaart is later alsnog aangekomen :-) dus ook dat was leuk!!

Proever64831 Proever64831 6 november 2007

Vorgie week hier gegeten.
De sfeer is echt heel gezellig en het eten is ook erg lekker en ruime porties, ik zat na het hoofdgerecht echt vol. Maar ik ben gek op nagerechten dus op aanraden van een vlotte ober heb ik de chocoladetaart als toetje genomen. Hij was best lekker maar niet echt bijzonder (de chocoladetaart, niet de ober, alhoewel die ook niet verkeerd was) .
Als extraatje mochten we van dezelfde vlotte ober een kaartje aan iemand sturen en dan zouden zij die op de post doen... grappig... maar het is nu een week geleden en de kaart is nog steeds niet aangekomen.... beetje jammer

Proever65780 Proever65780 12 oktober 2007

Gezellig restaurant in mexicaanse sferen met vriendelijke bediening en lekker eten. Nagerechten weliswaar niet echt mexicaans maar wel erg lekker.

Proever54192 Proever54192 28 november 2006

Dit restaurant heeft een geweldige bediening! Vrolijke mensen in een vrolijk aangekleed restaurant. Je krijgt echt een berg eten voor een erg betaalbare prijs. Ben er nu al een aantal keer wezen eten, alleen de laatste keer beviel het wat minder goed, het was erg druk in het restaurant en er stonden waarschijnlijk te weinig koks in de keuken, aangezien we twee uur moesten wachten voor we ons hoofdgerecht kregen, dat ook nog wat zwartverbrandde stukjes gehakt bevatte... Gelukkig was het personeel erg vriendelijk en kregen we de maaltijd gratis en ook nog een fles wijn van het huis. De andere keren dat er ben geweest was het eten er wel snel en was het van uitstekende kwaliteit.

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over Popocatepetl