Heerlijk gegeten in dit restaurant.
Gerechten waren goed op smaak en kip lekker mals.
Er is van alles te bewonderen (aankleding is zoals het hoort in een mexicaans restaurant).
Vriendelijke bediening en ook zeer kindvriendelijk!
Leuke tent op t eerste gezicht. Een mooi pand dat erg vrolijk en kleurrijk gedecoreerd is. De kwaliteit van de bediening liet te wensen over. Er was geen overzicht waardoor we soms het gevoel kregen 'vergeten' te zijn. Na lang wachten kregen we het eten... Hier hadden we geen woorden voor, de kip was niet goed gaar, evenals het visgerecht. We hebben meer laten staan dan we opgegeten hebben en zijn niet van plan hier nog een keer terug te keren. Erg jammer want we houden erg van de Mexicaanse keuken...
Kwamen hier om 21.30u met 4 personen aan, wilden nog wat eten ,maar werden in 1e instantie geweigerd omdat er al 1 uur geen gasten meer waren geweest,dit terwijl de keuken normaal tot zeker 22 uur open blijft. Na enig aandringen konden we nog wel de spare ribs eten(mits we allemaal hetzelfde zouden nemen). Eigenlijk kwamen we ook voor de ribs,dus daarmee akkoord gegaan,wegens goede ervaringen in 't verleden... Viel ons net als enkele maanden ervoor voor de 2e keer gruwelijk tegen. Voorgaande keer ook geklaagd bij bedrijfsleidster dat de ribs niet smaakten zoals vroeger en slechts lauw geserveerd werden. Zij gaf ons gelijk,er was een andere vleesleverancier en een nieuwe kok....we kregen nieuwe portie...even onsmakelijk ,maar wel warm deze keer. Na onze 2de bar slechte ervaring hier gaan we dus niet meer terug,ribs smaakte weer vies en muf en waren amper warm. Medegedeeld aan ober,die schouders erover ophaalde.Jammer dat Jos van Stratum niet meer de vlees leverancier is.Ons zien ze hier niet meer,terwijl we hier vroeger maandelijks naar toe gingen.
Dit is niet heel bijzonder. Het ziet er van binnen gezellig uit maar het eten is niets bijzonders..Prima om even snel iets te eten maar als je lekker Mexicaans wil eten moet je niet hier naartoe!