de 50e verjaardag van mijn vriend hier gaan vieren. de zaak zat helemaal vol, dus de sfeer was ietwat chaotisch, maar het charmante, doch overtuigende advies van de eigenaresse (suprisemenu), de heerlijke tapas, de sangria en het fantastische dessert maakten alles meer dan goed... mijn vriend heeft genoten... wat een superavond, dankjewel!
Lekkere tapas, echte Spaanse ! De porties zijn prima, en de prijs ook. De wijnen zijn lekker erbij, geen hoogstaand, maar past prima bij de tapas. De bediening erg leuk, alleen bij grote drukte komt het soms een beetje chaotisch over.( niet weten naar welk tafeltje geechten moeten). Wij gaan in ieder geval terug, een Spaanse parel in het Limburgse.
Goed tapas restaurant. Tapas eet je verspreid over de avond. Met vrienden en familie deel je de kleine hapjes. Het is geen Hollandse kost waarbij je beide en bord voorgeschoteld krijgt. Wanneer je dit in gedachten houdt is een gezellige avond gegarandeerd. Lekkere tapas van goede kwaliteit, authentiek Spaans! Heel fijne bediening.