Afgelopen zaterdag een high tea gehad. Bij binnenkomst viel het ons meteen op dat het er ontzettend warm was, de ramen waren gedeeltelijk beslagen. Doordat we zo ontzettend veel last hadden van de warmte, zijn we helaas maar kort gebleven. Verder staan de tafeltjes staan erg dicht op elkaar, waardoor je erg krap zit.
High tea: de hartig belegde stokbroodjes moesten we met z'n tweeen delen en die waren lastig om te snijden. Het waren maar een paar stukjes en dat vind ik voor die prijs echt te weinig. Het hartige taartje was lekker en ook de scone met clotted cream en jam was goed.
In tegenstelling tot de berichten van eerdere gasten wordt ik altijd vriendelijk begroet door de leuke eigenaressen van deze lunchroom. De broodjes zijn heerlijk, parmaham, eiersalade en pistachenoten is mijn favoriet. Erg knus ingericht, zoals je in Frankrijk verwacht. Ik kom er graag.
Laatst weer eens bij de Lapsang gegeten. Broodje ossenworst en doreval met chudney. Heerlijk! Mooie producten gebruiken ze en de koffie was ook top! De zaak is ook heel gezellig aangekleed met leuke kunstwerken. Daarnaast was de bediening ook heel behulpzaam en vriendelijk. Helemaal tevreden naar weg gegaan!
Hier heb ik 2 maal een heerlijke high tea gehad. lekkere verse scones, verrassende hartige hapjes erbij. Heerlijke thee. De prijs valt wel mee. Je zit een beetje krap met al die tafeltjes maar dat is niet heel storend. Waarom dan toch maar een "redelijk"? De bediening! Bij binnenkomst wordt je begroet met een geirriteerde blik en vanaf dan wordt je kortaf en hooghartig bejegend. We wisten niet wat ons overkwam. Jammer hoor voor zo'n leuke tent.