Ruim 8 jaar lang zijn we al een restaurant dat met veel passie en professionaliteit diensten verleend aan buurtbewoners, zakelijke markt en overheid.
Prijs kwaliteit verhoudingen zijn bij ons altijd erg scherp en ons team heeft altijd erg veel plezier in het werk.
Lunch, diner, recepties en cateringen vraagt u vrijblijvend naar onze mogelijkheden.
Gezellige sfeer, goede stoelen, uitstekende service en de kwaliteit en opmaak van het eten was erg goed. Het restaurant ligt iets uit de route, maar de kwaliteit van het eten en de bediening zijn het meer dan waard.
Vrijdag weer heerlijk gegeten, ossehaas blijft gewoon geweldig daar! Je word er vanaf binnenkomst tot vertrek echt "verwend"
Ambiance, eten en bediening zijn gewoon top, een aanrader dus?
Je verwacht het niet op deze locatie, maar Maison de la Foret is echt een aanrader. Op 500m van Den Haag CS (niet naar het centrum, maar de andere kant op lopen)
Super goede vriendelijke bediening en botermalse ossenhaas.
Crème Brulee is ook een aanrader.