KeukenEetcafé

Pjotr64 Pjotr64 14 november 2011

Ga er donderdag weer eten. De afgelopen keer het verrassingsmenu en dat is goed bevallen!

goverd goverd 3 november 2011

Kan me niet verenigen met de vorige mening gever , ik ben er zeer netjes behandeld , wij hebben er met zijn tweetjes heerlijk gegeten!, de zalm was perfect!!, niet droog en zeer mals !!
bediening is zeer gemotiveerd, op tijd , en gewoon goed!
prijs was netjes,zeker voor het gebodene!
leuk uitzicht , afmeer steiger voor de boot , en ook buiten zeer gezellige zaak!

al met al , zeker een aanrader!
deze ondernemer snapt het!!

Tanja81 Tanja81 2 augustus 2008

Het begon met de bediening: eigenlijk wilden twee van ons drieeen een broodje, terwijl dat eigenlijk op de lunchkaart stond. Dat kon niet, volgens de ober, waarmee we een soort satelietverbinding hadden. Oke, op het laatste moment had een van ons voor de gevulde varkenshaas met brie gekozen. De uitgedroogde varkenshaas bleek niet alleen gevuld met brie, maar ook met zalm. Prima, als je dat lust, maar dat was voor de persoon in kwestie een enorme tegenvaller. De overige twee gerechten waren okee, maar prijzig voor de karige hoeveelheid.
Toen de serveerster vroeg of het had gesmaakt en we vertelden haar dat dat niet zo was, antwoordde ze: oh, excuses. EN DAT WAS HET!!! hahaha dat is toch gewoon een giller?

Ga hier nooit meer heen.

ankethea ankethea 16 juli 2007

De vorige mening deed me eraan denken dat het misschien leuk is te vertellen dat deze tent, onder verschillende eigenaren al vele jaren bestaat. Ongeveer 2 jaren runde Johnny Jordaan en Tante Leen deze tent. Dat moet eind 50er, begin 60er jaren zijn geweest. Dan was het eten gedaan en vermaakten ze de gasten met hun zang.

Proever45788 Proever45788 18 april 2006

Heb weer een heerlijke middag gehad met pasen. waren met de familie wezen brunchen (tapas-brunch) was erg lkkr en zeer goedkoop 19,95 met drank erbij. na 3uur brunchen kwam er een zanger en die heeft de avond helemaal compleet gemaakt. ja wij komen hier zeker snel weer terug en volgend jaar zeker weer hier brunchen met pasen.

Geef zelf je mening over Eetcafé de Meiden