| Keuken | Frans & Internationaal |
| Gemiddelde menuprijs | €33.50 |
| Huiswijn per fles | €21.50 |
| Huiswijn per glas | €4.00 |
| Openingstijden | 17.00-22.00, gesloten op zondag |
Alleen een restaurant met een uitstekende keuken kan dit concept laten werken en dat is bij WenSen zeker het geval. Je geeft aan wat je niet wilt eten en verder vertrouw je op de keuze van de chef. Zeer verfijnde en smakelijke gerechten passeren vervolgens de revue. Ook wat betreft de wijnen is het de bedoeling dat je je laat verrassen. Geen probleem, er is genoeg wijnkennis in huis en deze deelt de bediening graag met de gasten. Fijn dat je in deze zaak nog echt de tijd krijgt om te genieten.
ArjanKroonen 5 december 2011 | |
We komen regelmatig bij Wensen, elke keer prima gerechten. Hoog niveau, ook vegetarisch.
niek_hlm 26 november 2011 | |
we wilden even snel en gezellig eten op de donderdagavond en dat is gelukt. OP het bord buiten stond entrecote met beanaise saus en huisgemaakte friet...en het was heerlijk! Een volgende keer gaan we zeker voor het verrassingsmenu! |
Proever79050 3 september 2011 | |
Voor ons trouwdiner hier een maand van te voren gereserveerd. Redelijk last-minute, maar alles werd uitstekend geregeld. De keuze in het diner hebben we twee dagen van te voren doorgegeven. De tijd om te eten was redelijk krap, maar het personeel heeft alles top voor mekaar.
M&K1507 18 maart 2011 | |
Deze week voor het eerst bij WenSen gegeten. Geen uitgebreide kaart maar je geeft aan hoeveel gangen je wilt eten en desgewenst persoonlijke voorkeuren.
Floortje 27 februari 2011 | |
In januari 2011 voor het eerst gegeten. Dat duurde vreselijk lang allemaal (na middernacht verlieten we het restaurant) maar het wachten is het absoluut waard. Goddelijke keuken en uitstekende bediening. 15 februari 2011 voor de 2e keer. Toen waren we alleen en alles was perfect. Zo verfijnd en smakelijk als het eten is, zo attent en vriendelijk is de service. Het tempo in de keuken heeft duidelijk te lijden wanneer het druk is dus kiezen we voortaan een stillere dag uit om een avond vol te kunnen genieten. |
Geef zelf je mening over WenSen