jackychelsea 28 april 2012 | |
Aangezien De Theetuin voor jong en oud bedoeld is, kan het zijn dat op zondag tijdens de brunch van 12.00-15.00 uur een hoop kinderen aanwezig zijn. Iedereen is tenslotte jong geweest..........misschien een volgende keer een andere dag uitkiezen of een minder kindvriendelijke locatie uitzoeken?? |
discovery 22 april 2012 | |
high tea,
fien1970 16 december 2011 | |
verjaardag van mijn moeder gevierd met een brunch. Eerst bowlen en daarna de brunch. Iedereen heeft heerlijk gegeten. Bediening erg vriendelijk, Goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader. Mijn moeder werd echt in het zonnetje gezet met een mooie ijstaart met vuurwerk ( en dat zonder extra kosten). Hele bedrijf is al in kerstsfeer, erg gezellig. |
poiuyt 18 juli 2011 | |
had een high tea met 13 personen. spullen stonden al op tafel toen wij binnen kwamen dus alle soort gebakjes waren al aardg aan het smelten. broodjes was met kaas en zalm, als ze zouden zijn zouden ze het aanvulen. helaas niet gebeurt.
Artibus 23 juni 2011 | |
Een geheel nieuwe horeca-ervaring beleefd: "Twee koffie alstublieft." "Wat is uw naam?" "Ik hoor niet bij een van de gezelschappen." "Dat weet ik, maar ik wil toch uw naam weten." "Voor twee kopjes koffie?" "Dat is wel zo makkelijk in de computer."
Diek 19 april 2011 | |
Je kunt op het terras aan het water heel aardig een drankje drinken, daar kan ook niet veel mis mee gaan maar als je er een hapje wilt eten, moet je je voorbereiden op een soort van campingkantine voor truckers. Dan valt het allezins mee. Verwacht je meer, dan kom je echt bedrogen uit... |
Cradletoocradle 30 januari 2011 | |
Met de Kerst zijn we hier voor een 'brunch'geweest. De inrichting, aankleding en sfeer zijn rounduit bedroevend. Het aanwezige bedienend personeel probeert er nog iets van te maken. Het eten is niet smakelijk te noemen en de bereiding is onhygienisch. "Koks' die met blote handen nog rauw , niet goed verhit vlees op je bord schuiven. Kortom; samenvattend : gewoon mijden. |
sandra houdt van lekker eten 29 november 2010 | |
Oubollige toestand. Sfeerloos! Vieze ramen, lelijke nep plantenbakken, koude kille plavuizenvoer. |
aletta 1 december 2009 | |
Het is een mooie locatie, met vriendelijk personeel. De voor- en nabuffettem waren prima, maar het uitgebreide hoofdbuffet vond ik erg slecht, het leek te gaan om kwantiteit, niet om kwaliteit. Het had al uren gestaan, de nasi, bami en paellarijst waren keihard of tot pulp gekookt. Het meeste losse vlees en de kibbeling waren erg droog. Het lekkerst waren nog de aardappelblokjes en schijfjes uit de frituur.
Daantje1983 25 februari 2009 | |
Heb hier flink kunnen eten; was enorm veel keuze/
Geef zelf je mening over De Theetuin