| Keuken | Bbq, Grill |
| Minimum menuprijs | €29.50 |
| Huiswijn per glas | €2.45 |
| Openingstijden | wo-za 12.30-22.00, zo tot 21.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
jackychelsea 28 april 2012 | |
Aangezien De Theetuin voor jong en oud bedoeld is, kan het zijn dat op zondag tijdens de brunch van 12.00-15.00 uur een hoop kinderen aanwezig zijn. Iedereen is tenslotte jong geweest..........misschien een volgende keer een andere dag uitkiezen of een minder kindvriendelijke locatie uitzoeken?? |
discovery 22 april 2012 | |
high tea,
fien1970 16 december 2011 | |
verjaardag van mijn moeder gevierd met een brunch. Eerst bowlen en daarna de brunch. Iedereen heeft heerlijk gegeten. Bediening erg vriendelijk, Goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader. Mijn moeder werd echt in het zonnetje gezet met een mooie ijstaart met vuurwerk ( en dat zonder extra kosten). Hele bedrijf is al in kerstsfeer, erg gezellig. |
poiuyt 18 juli 2011 | |
had een high tea met 13 personen. spullen stonden al op tafel toen wij binnen kwamen dus alle soort gebakjes waren al aardg aan het smelten. broodjes was met kaas en zalm, als ze zouden zijn zouden ze het aanvulen. helaas niet gebeurt.
Artibus 23 juni 2011 | |
Een geheel nieuwe horeca-ervaring beleefd: "Twee koffie alstublieft." "Wat is uw naam?" "Ik hoor niet bij een van de gezelschappen." "Dat weet ik, maar ik wil toch uw naam weten." "Voor twee kopjes koffie?" "Dat is wel zo makkelijk in de computer."
Geef zelf je mening over De Theetuin