deesje 11 februari 2008 | |
Briljante burgers, saté en andersoortig (h)eerlijk kroegvoer. Ontzettend leuke, jonge bediening en perfecte prijs/kwaliteit. Als wij hier komen, blijven we zonder uitzondering veel te lang plakken... |
Proever63032 20 januari 2008 | |
wat een toptent! heerlijk eten en geweldige bediening, lekker simpel met de nadruk op lekker! |
ikeetgraaglekker 6 juni 2007 | |
Lekker eten, voldoende eten, smaakkwaliteit, goede prijs.
Proever50473 27 augustus 2006 | |
Tot mijn grote vreugde zag ik mijn favoriete plek in Amsterdam, Club 8, besproken op deze site. Aangezien ik zelf IENS regelmatig raadpleeg wanneer ik uit eten ga vind ik het wel belangrijk eea te verduidelijken. Club 8 is al 4 jaar geen snookercentrum, maar een poolclub. Om de grote groep poolers van voedsel te voorzien, wat gezonder en gevarieerder is dan de gemiddelde snackbar, is er een \"eetcafe\" ontstaan. Inmiddels komen in Club 8 ook al jaren mensen eten, die niet poolen, maar in de buurt wonen of de sfeer gewoon goed vinden. De goede prijs/kwaliteit verhouding helpt natuurlijk ook mee (tussen € 7.50 en € 12.50 voor een hoofdgerecht). Er is een vaste menukaart, die aan het seizoen is aangepast (veel salades in de zomer en stampotten in de winter).
Geef zelf je mening over Club 8