Alexje 23 december 2011 | |
Een erg goeie Chinees. Snelle service, niet duur en vooral lekker eten. Aanrader zijn de garnalen. |
Sjors101 5 september 2010 | |
Moksi met noodles/nasi zwaar in orde! Enige punt van kritiek: Bediening af en toe niet erg oplettend. |
smagge 7 juli 2010 | |
Ik woon niet dichtbij, maar ik moest toch bij mediamarkt zijn, dus...ik ben een zeer kritische eter, maar de gerechten waren geweldig! Ik had Bruine bonen Moksi Meti besteld, rijkelijk gevuld en zeer smaakvol, en de gebakken wontong (6 stuks) waren groot, goed gevuld en licht krokant gefrituurd, precies goed...en schappelijke prijzen, ik ga binnenkort weer halen! |
ichbineve 22 april 2010 | |
Ik lunch hier vaak met collega's. Heerlijke kip en de ketjap/sambalsaus die ze hebben is verslavend. Grote porties, aardige mensen. |
H_van_Gulden 15 januari 2010 | |
We eten hier altijd op vrijdagmiddag met ongeveer 10 personen. Het eten is goed, porties goed en staat meestal erg snel op tafel. Bediening personeel is vriendelijk. Entourage wat minder, maar het is niet ongezellig. |
Proever50834 17 januari 2007 | |
heb door de jaren heen vaak gegeten en gehaald bij kam yin,met plezier.jammer genoeg worden de porties steeds kleiner en gaat de smaak ook achteruit.het is een massaproductie geworden.de bediening is sons vriendelijk en soms niet.hier ga ik niet meer heen. |
Proever52156 15 oktober 2006 | |
Lekkere eten.. voor de tjau-min en nasi |
Proever43777 23 februari 2006 | |
Heel lekker Surinaams eten. Super goed. Net zo lekker als in de Warmoestraat. Jammer dat de dawet altijd op is, maar de bojo is ook super lekker. Echt een aanrader |
Geef zelf je mening over Kam Yin